Sara Sieppi avautuu Yökylässä Maria Veitola -kokemuksestaan: "Mielessä kävi, että olisiko ollut helpompi vaan antaa olla"

Maria Veitola ja Sara Sieppi käyvät läpi vuoden 2018 Enbuske, Veitola & Salminen -haastattelun 1:47
Maria Veitola ja Sara Sieppi käyvät läpi vuoden 2018 Enbuske, Veitola & Salminen -haastattelun

Sara Siepin ja Pyry Soirin Yökylässä Maria Veitola -jakso nähdään tänään tv:ssä. 

Uuden Yökylässä Maria Veitola -kauden viidennessä jaksossa toimittaja-juontaja Maria Veitola suuntaa yökyläilemään somevaikuttaja Sara Siepin ja tämän kumppanin, jalkapalloilija Pyry Soirin luo Helsingin kantakaupunkiin.

Sieppi kommentoi Veitolan yökyläilyä omalla Instagram-tilillään. Postauksessaan hän kirjoittaa, että vielä hetkeä ennen kuin Veitola soitti heidän ovikelloaan, hän pohti, mihin oli oikein lupautunut. Toisaalta hän koki olonsa samaan aikaan turvalliseksi, sillä hän tiesi kumppaninsa liittyvän illalla hänen ja Veitolan seuraan.

– Mutta mielessä kävi, että oisko ollut sitten kuitenkin helpompi vaan antaa olla ja jättää se vuosien kireys meidän välille? Siitä moikkaamattomuudesta kaduilla oli tullut kuitenkin jo tapa, Sieppi kirjoittaa hänen ja Veitolan aiempiin väleihin viitaten.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Siepin ja Veitolan välien kireys juonsi juurensa vuoteen 2018, kun Sieppi oli Veitolan haastateltavana  Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa. Tuolloin Sieppi kertoi pian EVS-lähetyksen jälkeen olleensa tyytymätön haastatteluun. 

Hän kirjoitti blogissaan kokevansa, että hänen ja Veitolan sopimat yksityiskohdat EVS-haastattelua koskien eivät toteutuneet lähetyksessä. Hän kuvaili olonsa olleen hämmentynyt ja kertoi kokeneensa, että hänelle asetettiin haastattelussa jonkinlainen ansa.

– Se vuosien takainen EVS-vierailu oli jättänyt mulle selittämättömät traumat ja käyn niitä joka kerta uudelleen läpi, kun joku pyytää haastatteluun kameroiden eteen. Mutta siitäkin pääsee eteenpäin, kun rohkenee tehdä uudestaan, Sieppi kirjoittaa tuoreessa postauksessaan.

Sieppi ja Veitola ottivatkin vuoden 2018 haastattelun puheeksi Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa heti, kun Veitola asteli Siepin ja Soirin asunnon eteiseen. Kaksikko puhui tapahtuneen läpi ja he pyysivät kumpikin tahoillaan anteeksi.

– Kiitos Maria, kun uskalsit yökyläillä. Tämä on hyvä muistutus myös kaikille, että vuosien takaiset erimielisyydet voi olla sovitettavissa, kunhan uskallat vaan kohdata ne. Hengittäminen ja elämä ylipäätään tuntuu sen jälkeen aika paljon kevyemmältä, Sieppi kirjoittaa Instagram-postauksessaan

Postauksensa lopussa Sieppi viittaa jakamassaan kuvassa näkyviin kynttilänjalkoihin, joista toisen hän antoi yökyläilyn päätteeksi Veitolalle.

– Lipaston päällä on enää yksi kultainen kynttilänjalka ja sen näkeminen saa mut iloiseksi joka kerta. 

Yökylässä Maria Veitola MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla torstaisin klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon. Ekstrapitkät jaksot vain MTV Katsomossa.

Lue myös: