Sara Sieppi avautuu painosta blogissaan: "Voitko laihduttaa kolme kiloa tulevia kuvauksia varten?"

Ex-missi Sara Sieppi kirjoittaa blogissaan, että vaa'an numeroita on turha tuijottaa liikaa.

  • Katso artikkelin yläosassa video Sara Siepin vierailusta Posse-ohjelmassa syksyllä 2017.

Sara Sieppi kirjoittaa uudessa blogikirjoituksessaan painoasioista.

– Sain eräältä lukijaltani viestin, että voisinko kirjoittaa siitä, mitä teen itse silloin, kun tulee se kuuluisa "läskirumatyhmä"-päivä. Sehän iskee tietysti juuri sillon, kun elämä potkii muutenkin pahasti päähän eikä niitä itkupotkuraivareita siinä peilin edessä juuri sinä päivänä kaivattaisi. Vartalopositiivisuus on ollut lähiaikoina muutenkin aika paljon pinnalla tässä meidän somemaailmassa, mikä meitä tällä hetkellä ympäröi, Sieppi kirjoittaa.

Kaunotar toteaa tekstissä olevansa urheilun suhteen niin sanotusti fiiliksen mukaan menijä.

– En usko, että tulen koskaan pääsemään eroon etuliitteestä "missi". Ja tämähän tarkoittaa myös sitä, että näin kuuden vuoden jälkeenkin minun tulee olla niissä "missin mitoissa", sillä olenhan se missi-Sara. Ei, ei minun tarvitse.

”Voitko sä laihduttaa kolme kiloa tulevia kuvauksia varten?”, Sieppi kirjoittaa Instagramissa. 

Sieppi kertoo blogissaan, että muutama vuosi sitten hänet pyydettiin bikinikuvauksiin ulkomaille.

– Siinä yhteydessä minulle sanottiin, että reissuun on vielä sen verran aikaa, että varmaan sen kolme kiloa voit ainakin ottaa pois. Vastasin ihan suoraan, että niin kauan, kun itse olen tyytyväinen itseeni, en aio kenenkään mieliksi laihduttaa. Kieltäydyin, mutta ottivat minut mukaan joka tapauksessa.

Sieppi muistuttaa bloginsa lukijoita siitä, että ei kannata antaa kenenkään määritellä, kuinka paljon ihmisen tulisi painaa tai millainen ihmisen tulisi olla.

Lue myös:

    Uusimmat