Sara Sieppi avautui ulkonäköpaineista suorassa lähetyksessä: "Kyllä jokainen kommentti sattuu"

6:02
Sara Sieppi kertoo netissä kohtaamastaan kiusaamisesta sekä ulkonäköpaineista.

Sara Sieppi kertoi Possen suorassa lähetyksessä vieraillessaan, että ilkeät somekommentit eivät koskaan lakkaa satuttamasta. 

Entinen Miss Suomi ja somevaikuttaja-yrittäjä Sara Sieppi vieraili Possen sohvilla ohjelman kuudennessa suorassa lähetyksessä. Sieppi julkaisi aiemmin kuluvalla viikolla Instagram-tilillään rehellisen kuvaparin, jolla hän otti kantaa kiusaamiseen. Julkaisullaan Sieppi halusi osoittaa sekä painottaa, että julkisen hahmon takana on aina oikea ihminen. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Olen ollut aika syvissä vesissä aikoinaan ja edelleen joutuu kamppailemaan kaikkien kommenttien kanssa. Tuolla halusi tuoda sen ilmi, että se, joka jättää sen ilkeän kommentin, se on sille kaksi sekuntia. Mutta joka sen saa, niin se voi miettiä sitä tosi, tosi pitkään ja pahimmassa tapauksessa voi käydä tosi hassusti ja hullusti. Halusin muistuttaa ihmisiä siitä, Sieppi kertoi haastattelussa aiemmin viikolla tekemästään julkaisusta. 


Sieppi kertoi myös, ettei itse joutunut kouluaikana kiusatuksi. Siepin mukaan hän oli kouluaikoinaan luokalla, jossa oli vain viisi tyttöä, joista neljän tytön joukko muodosti melko tiiviin porukan. Nainen kertoi katuvansa sitä, ettei noihin aikoihin kutsunut viidettä tyttöä aktiivisemmin mukaan yhteisiin juttuihin. 

Juontaja Veronica Verho tiedusteli, kuinka Sieppi kestää ulkonäköönsä liittyvää kommentointia ja ottaa vastaan kritiikkiä siitä, kun hänen työnsä myös perustuu siihen niin paljon. 

– Sen voin sanoa, ettei siihen ainakaan totu millään tavalla. Vaikka itsekin on ollut missikisoissa ja pitäisi olla jotenkin tosi rautainen kuori kaikkeen, mutta tämä kymmenen vuotta... Niin ei, kyllä jokainen kommentti sattuu. 

Posse perjantaisin MTV3-kanavalla kello 20.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja