Sara Sieppi aikoo kokeilla, millaista on elää "hyvää elämää" – sai seuraajiltaan pitkän listan ohjeita: "Tämä on jo ihmiskoe, ei mikään testi"

11:57
Ex-missi Sara Sieppi tienasi viime vuonna reilut 60 000 euroa – viihdetoimittaja kertoo myös Sofia Belórfin tulot

Sara Sieppi aikoo elää ensiviikon niin, että hän aloittaa aamunsa joogalla. 

Somevaikuttaja ja vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi  on päättänyt aloittaa "Ihmiskokeen", joka alkaa ensi viikolla. Asiasta hän kertoi Instagram-tilillään. Hän aikoo elää ensi viikon ihanne-elmäänsä, jossa herätään aikaisin ja syödään terveellisesti. 

Kaikki lähti siitä, kun Sieppi heräsi aamupäivällä ja tunsi siitä syyllisyyttä.

Yleensä hän ei ota liikaa paineita sosiaalisen median tuomista mielikuvista, sillä hän tietää, että kuvat eivät vastaa todellisuutta. Ainoastaan aamuherätykset tuottavat hänelle paineita, sillä hän itse ei ole aamuihminen.

– Nämä aamut, nää kolahtaa mulle kaikista eniten. En ole itse mikään aamuihminen ja  sitten näen ihmisiä, jotka ovat käyneet jossain aamulenkillä ja on uimassa, ja vitsi elämä on maailman parasta. Sit itse heräilet vasta, ja otat keksikupin ja vettä sataa ulkona ja mietit, että pitäiskö mun itsekin olla jossakin. Välillä se on ok, mutta välillä tuntee painetta siitä, että pitäisi olla jossain muualla, Sieppi pohti Instagram Stories -osiossa. 

Sieppi ehdottikin seuraajilleen, että hän aloittaisi ensiviikolla elämän, jossa heräisi aikaisin aamulla lenkille ja söisi terveellisesti. Tuntemuksensa "paremmasta elämästä" hän raportoisi seuraajillensa. 

Sieppi kysyy neuvoja seuraajiltaan siihen, että miten elää parempaa elämää. Hänen Instagram-viestilaatikkonsa täyttyi lukemattomista neuvoista. 

– Tämä ei ole ole mikään Saran kiusaamisviikko. Kokeilen, että millaista on elää hyvää elämää. Ilmeisesti mun tulee herätä kuudelta, tehdä joogatreeni. Syödä aamiainen ja lähteä sen jälkeen lenkille. En saa myöskään juoda niin paljon Zero kokista, se on  mulle henki ja elämä. Pitää tehdä ruoat itse, enkä saa syödä hiilaria paljon ja pitää juoda terveyssotteja. Lisäksi pitää lukea iltaisin kirjaa. Tästä tulee ihan horrorviikko, aivan jäätävää, Sieppi naureskelee Instagram Storiesissa. 

Siepin seuraajat innostuvat ja alkavat lähettää entistä enemmän viestejä.

– Olen lukenut teidän viestejä. Mulla on hel*etin pitkä lista, mitä mulla on tehtävänä. Mun pitäis kirjoittaa kiitollisuuspäiväkirjaa, sekä olla vegaani ja gluteeniton. Tämä on jo ihmiskoe, eikä mikään testi enää, Sieppi toteaa. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja