Sara Sieppi 30 vuotta! Näin yksi Suomen seuratuimmista misseistä on muuttunut vuosien varrella

6:02
Sara Sieppi vieraili Possen vieraana viime syksynä.

Sara Sieppi täyttää pyöreitä vuosia 3. kesäkuuta.

Vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppijuhlii pyöreitä vuosia 3. kesäkuuta, kun hän täyttää 30 vuotta. Missiksi kruunaamisen jälkeen torniolaissyntyisen Siepin elämä ja ura on pitänyt sisällään monenmoisia käänteitä. Keräsimme yhteen kuvia missikaunottaren uran varrelta.

Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi kruunatun Siepin titteli muuttui yllättäen, kun hän nousi Miss Suomeksi Pia Pakarisen luovuttua kruunustaan 16. syyskuuta 2011. Tuolloin Sieppi oli 20-vuotias.

Sittemmin missikaunotar on ehtinyt työskennellä muun muassa juontajana, yrittäjänä, vaatesuunnittelijana ja sisällöntuottajana. Vuonna 2019 perustettu Semihima Oy teki aloitusvuonnaan jo muhkean tilin, kun sen liikevaihto oli kunnioitettavat 215 000 euroa, josta voittoa oli 123 000 euroa.

Hän on myös osallistunut erinäisiin tv-formaatteihin kuten Selviytyjät, Viidakon tähtösetMartina ja hengenpelastajat sekä Iholla.

Radikaaleja tyylimuutoksia missi ei ole urallaan tehnyt, mutta vuodesta 2018 hän on viihtynyt aikaisempaa vaaleammissa kutreissa.


Nykyään Sieppi nauttii somessa suomalaisella mittapuulla supersuosiota. Hänellä on esimerkiksi Instagramissa yli 200 000 seuraajaa. Tilillään hän jakaa sisältöä elämästään, mutta esimerkiksi suhde-elämästään hän on nykyisin vaitonainen. 

Loppuvuodesta 2020 kiireinen yrittäjä päätti muuttaa arvojensa prioriteettijärjestystä. 

– Loppuvuosi tyhjennettiin, kasasin joulun ajatuksia ruokailumaratonin ohessa ja nyt mietin, että mentiinpä lujaa. Ensi vuonna annan aikaa jollekin muullekin kuin luurille, ystävilleni pyrin olemaan kokonainen sekä perhettäni nään muuallakin kuin WhatsApissa, hän lupaili Instagram-tilillään joulukuussa 2020.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja