Sara Parikka on jakanut perheensä arkea blogissaan 10 vuoden ajan – nämä asiat hän on rajannut somesisältönsä ulkopuolelle

Sara Parikan tie Salkkari-näyttelijästä somevaikuttajaksi ja kirjailijaksi 7:49
Katso koko haastattelu: Sara Parikan tie Salkkarit-tähdestä somevaikuttajaksi ja kirjailijaksi

Sara Parikka on pitänyt suosittua blogiaan jo kymmenen vuoden ajan. Sen lisäksi hänellä on esimerkiksi Instagramissa yli 260 000 seuraajaa.

Sosiaalisen median vaikuttaja, kirjailija ja ex-Salkkarit-tähti Sara Parikka vieraili lauantaiaamuna 20. tammikuuta Huomenta Suomen haastattelussa kertomassa urastaan. 

Parikka perusti suositun lifestyle-tyylisen bloginsa kymmenisen vuotta sitten ollessaan äitiyslomalla esikoisensa kanssa. Blogissaan Parikka muun muassa kertoo omia ja perheensä kuulumisia ja jakaa sisustusvinkkejä sekä ruokareseptejä.

Parikka kertoi Huomenta Suomen haastattelussa, että rakkaus sisällöntuotantoon alkoi aikoinaan pikkuhiljaa. 

– Se vähän kuin imaisi minut mukanaan. Tykkäsin tosi paljon kuvata arkeamme ja kertoa, miten meillä menee ja mitä teemme. Sinne tuli aika nopeasti tosi ihana yhteisö, ja edelleen se porskuttaa, hän kertoi.

Parikkaa ei ole arvelluttanut jakaa omaa ja perheensä arkea netissä, päin vastoin. Se on hänestä ihanaa ja inhimillistä.

– Se tuntuu minusta luontevalta jakaa meidän aitoja hetkiämme. Minusta se on tuntunut aina luontevalta, ja jos vertaan vaikka perinteiseen mediaan, niin sehän tuntuu ihanalta, että kaikki on minun käsissäni ja saan päättää mitä julkaisen ja mitä en. 

Parikan mukaan joillakin ihmisillä saattaa olla harhakuva siitä, että hän näyttää kaiken perheensä elämästä netissä ja somessa. Se ei hänen mukaansa pidä paikkaansa. 

– Kyllähän ne ovat tosi valikoituja hetkiä, hän sanoi.

Parikka ei kertomansa mukaan siloittele elämäänsä netissä. Hetket ja asiat, joita hän someseuraajilleen jakaa, ovat hänen mukaansa aitoja. Hän on kuitenkin tehnyt valinnan rajata joitakin asioita somesisältönsä ulkopuolelle.

– Rajaan lasten yksityisyyttä, ja ehkä elämän surut ja vaikeudet jäävät vähemmälle käsittelylle, hän kertoi. 

Lue myös:

    Uusimmat