Sanni Iholla-sarjan kuvausten jälkeen: Häät pitävät kiireisenä

Elämäänsä puolen vuoden ajan Iholla-sarjaa varten kuvanneen Sannin kevät tulee olemaan ennennäkemättömän kiireinen, sillä heti kesän alussa hänen on määrä tanssia omissa häissään.

Iholla-sarjaa seuranneet saivat esimakua Sannin kesähäistä, sillä suuren päivän suunnittelu aloitettiin jo hyvissä ajoin. Häihin on nyt kolme kuukautta ja Sanni myöntää, että järjestelyjen kanssa on hurja kiire.

"Kyllä tässä vielä ehtii"

Sanni odottaa kevättä innolla, vaikka tulevat kuukaudet tulevatkin olemaan tekemistä täynnä. Lähestyvät häät ovat saaneet Sannin miettimään sitä, kuinka hän ehtii hoitaa kaikki järjestelyt, joita suuri päivä vaatii.

– Meillä on häät kolmen kuukauden päästä ja minulle on tullut hirveä hätä! Sanni kauhistelee.

Vaikka Sanni ja hänen avomiehensä Roma aloittivat valmistelut hyvissä ajoin, on aika kulunut yllättävän nopeasti.

– Kaikki alkoi niin aikaisin, kun puolitoista vuotta sitten varasin häätilan ja niistä on tiedetty niin kauan, että koko ajan ole ajatellut, että kyllä tässä vielä ehtii saada vaikka kuinka paljon aikaan, Sanni miettii.

– Yhtäkkiä olen huomannut, että kaikki tärkeät asiat kuten hääpuku, pappi ja kanttori ovat kaikki hankkimatta. Mietin jatkuvasti, että miten ehdin tekemään kaiken, Sanni kertoo.

"Riidat ovat vähentyneet"

Vaikka kuvaaminen oli Sannille pääosin positiivinen kokemus, synnytti sarjan alkaminen televisiossa aikamoisen palauteryöpyn. Negatiivinen palaute on saanut hänet aika ajoin vaipumaan alakuloon.

– Minulla on ollut vähän ristiriitainen fiilis koko sarjasta. Olen saanut paljon positiivista palautetta, mutta aika paljon myös negatiivista. En ehkä olekaan ihmisenä niin vahva kun kuvittelin, sillä en ole pystynyt ottamaan kaikkea tuota palautetta kovin hyvin ja olen murehtinut aika paljon. Toisaalta tämän kokemuksen jälkeen olen paljon vahvempi, jos ei muuta, Sanni toteaa.

Kuvaamisprosessin lähennellessä loppuaan myös Sannin parisuhteessa huomasi sen, että projektin on hyvä kohdata myös loppunsa.

– Kun kamera alkoi kuvaamaan, niin meillä oli molemmilla heti sellaiset kireät fiilikset, Sanni kertoo.

– Riidat ovat nyt vähentyneet 79 prosenttia, Sanni nauraa.


Katso Iholla-sarjan jaksot täältä!

Tykkää Iholla-sarjasta Facebookissa!

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja