Sanni avautuu seksistä Annassa: "Naisilla pitäisi olla lupa harrastaa sitä niin paljon, kuin he haluavat"

Suosikkilaulaja Sanni puhuu rohkeasti seksistä Anna-lehden haastattelussa. 

Sanni, 23, puhuu tuoreessa Anna-lehdessä tulisesti feminismistä ja seksistä.

Hän kertoo olevansa tasa-arvon kannattaja sekä feministi, joka on viime aikoina pohdiskellut erityisesti yhteiskunnan luomia kauneusihanteita.

– Minulla on pitkä tukka, meikkaan ja tykkään pukeutua miten milloinkin, edustan siis loppupeleissä naisellista naista. Seksikkyyden tai minkä tahansa oman piirteensä korostaminen on todella ok, kunhan sen tekee omilla ehdoillaan, eikä pelkästään vastakkaisen sukupuolen tai muiden miellyttämisen vuoksi, hän pohdiskelee haastattelussa.


Sanni pohdiskelee haastattelussa myös sukupuolten välisiä eroja silloin, kun keskustellaan seksistä. Häntä kuvottaa se, miten usein miehet puhuvat halventavasti naisista, joiden kanssa harrastavat seksiä.

Laulaja toteaa myös, että naiset leimataan helpommin halvaksi.

– On kauheaa, ettei naisella saisi olla itsenäistä seksuaalisuutta, jota hän toteuttaa niin kuin itse haluaa. Myös naisilla pitäisi olla lupa tykätä seksistä ja harrastaa sitä niin paljon kuin he haluavat, hän lataa.

– Jos seksistä hakee hyväksyntää ja kohotusta omalle itsetunnolleen, se voi olla vahingollista ja tuhoavaa. Jos sen tekee siksi, että tykkää seksistä, go for it. Täällä ollaan vain kerran.

Sanni on yksi tämän hetken suosituimmista kotimaisista naisartisteista. Hän julkaisi viime vuonna kolmannen albuminsa SANNI ja on sen myötä ehdolla peräti kuuden Emma-palkinnon saajaksi. 

Lähde: Anna

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja