Sanna Marinista tehtiin bilekohuun viittaava patsas – pääministeri nappasi yhteiskuvan teoksen kanssa

Sanna Marin: "En jatka SDP:n puheenjohtajana" 1:38
Näin Marin kertoi puheenjohtajan tehtävän jättämisestä: "Ajat ovat olleet poikkeuksellisen hankalia"

Sanna Marin julkaisi patsaan kanssa yhteiskuvan sosiaalisessa mediassa.

Sanna Marin (sdp) on aktivoitunut Instagram-tilillään entisestään ja hän julkaisee siellä useita päivityksiä arkisista asioistaan. Sunnuntaina Marin oli sosiaalisen median perusteella ystävänsä kanssa Helsingin Taidehallissa katsomassa Suomen Taitelijaseuran järjestämän Nuoret 2023 -näyttelyn ja sen jälkeen vielä terassilla.

Näyttelyssä on esillä kuvanveistäjä Maisa Majakan tekemä patsas, joka esittää Marinia kohutulla bilevideolla. Marin oli julkkisystävien kanssa ison kohun ympärillä viime kesänä, kun tanssivideot vuotivat julkisuuteen yksityisistä kotibileistä.

Marin on napannut yhteiskuvan patsaan kanssa ja julkaissut sen Instagram-tilillään.

Kuvan näet klikkaamalla nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Marin ilmoitti muutama viikko sitten, ettei aio hakea enää puolueen puheenjohtajaksi seuraavassa puoluekokouksessa ensi syksynä. 

Marin kertoo, ettei todennäköisesti aio ottaa mahdollista ministerin paikkaa vastaan, vaikka sellaista tarjottaisiin tulevissa hallitusneuvotteluissa. Marin kertoo tehneensä päätöksen puoluejohtajan paikalta vetäytymisestä vaali-illan jälkeen.

– Ajat ovat olleet poikkeuksellisen hankalia. On tunnustettava, että oma kesto- ja kantokykyni on ollut koetuksella, Marin totesi kiittäen hallituskumppaneitaan ja puoluettaan.

Lue myös:

    Uusimmat