Sanna Marinin eroilmoitus nousi kansainväliseksi uutiseksi

Sanna Marin ja Markus Räikkönen eroavat 2:39
Tämä Sanna Marinin ja Markus Räikkösen erosta tiedetään nyt

Sanna Marinin ja Markus Räikkösen eroilmoituksesta on uutisoitu myös kansainvälisissä medioissa.

Pääministeri Sanna Marin ja hänen puolisonsa Markus Räikkönen ilmoittivat keskiviikkona 10. toukokuuta hakeneensa yhdessä avioeroa. Ilmoitus tehtiin kummankin Instagram-tilien Tarinat-osiossa. 

– Olemme hakeneet yhdessä avioeroa. Olemme kiitollisia 19 yhteisestä vuodesta ja rakkaasta tyttärestämme. Olemme edelleen parhaita ystäviä, läheisiä toisillemme ja rakastavia vanhempia. Tulemme vastedeskin viettämään aikaa yhdessä perheenä ja toistemme kanssa. Toivomme, että kunnioitatte yksityisyyttämme. Emme kommentoi asiaa tämän enempää, päivityksessä lukee. 

Sanna Marinin ero nousi myös kansainväliseksi uutiseksi. Asiasta ovat ulkomailla uutisoineet muun muassa Daily Mail, The West AustralianReuters, norjalainen VG, Expressen, Aftonbladet sekä Postimees.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Marin on ollut pääministerikaudellaan äärimmäisen näkyvä hahmo, joka on kerännyt todella laajaa kansainvälistä kiinnostusta. Kun Marinista tuli pääministeri vuonna 2019, oli hän tuolloin 34-vuotiaana maailman nuorin pääministeri.

Pääministerikaudellaan Marinista ovat uutisoineet ja kirjoittaneet laajalti niin useat kansainväliset uutismediat, kuin myös esimerkiksi muotiraamattuna tunnettu Vogue. Instagram-tilillään Marinilla meni miljoonan seuraajan raja rikki aiemmin keväällä. 

Elokuussa 2022 ulkomaillakin otsikoihin nousi myös Marinin bilevideokohu. Tuolloin sosiaalisessa mediassa alkoi levitä video, jossa hän juhli railakkaasti lukuisten suomalaisten, julkisuudessa tunnettujen henkilöiden kanssa. 

Yllä olevalla videolla kerrotaan, mitä Sanna Marinin ja Markus Räikkösen erosta tiedetään nyt. Alla olevalla videolla Sanna Marin puhuu avioliitostaan vuonna 2022.

Pääministeri Sanna Marin avoimena avioliitostaan 1:10

Lue myös:

    Uusimmat