Näin Sanna Marin puhui avioliitostaan vuonna 2022: "Tärkeintähän on se, että antaa toiselle tilaa olla itsensä"

Pääministeri Sanna Marin avoimena avioliitostaan 1:10
Videolla Sanna Marin puhuu avioliitostaan vuonna 2022 esitetyssä Vuoroin vieraissa Maria Veitola -jaksossa

Sanna Marin puhui avioliitostaan Maria Veitolalle vuonna 2022 Vuoroin vieraissa, Maria Veitola -ohjelmassa.

Pääministeri Sanna Marin ja hänen puolisonsa Markus Räikkönen ilmoittivat keskiviikkona 10. toukokuuta hakeneensa avioeroa. Ilmoitus tehtiin kummankin Instagram-tilien Tarinat-osiossa. 

– Olemme hakeneet yhdessä avioeroa. Olemme kiitollisia 19 yhteisestä vuodesta ja rakkaasta tyttärestämme. Olemme edelleen parhaita ystäviä, läheisiä toisillemme ja rakastavia vanhempia. Tulemme vastedeskin viettämään aikaa yhdessä perheenä ja toistemme kanssa. Toivomme, että kunnioitatte yksityisyyttämme. Emme kommentoi asiaa tämän enempää, päivityksessä lukee. 


Sanna Marin ja Markus Räikkönen ilmoittivat keskiviikkona 10. toukokuuta hakeneensa avioeroa.

Marin ja Räikkönen menivät naimisiin elokuussa 2020 ja heidän häitään vietettiin Kesärannassa. Vuonna 2022 Marin nähtiin juontaja Maria Veitolan ohjelmassa Vuoroin vieraissa, Maria Veitola, jolloin hän puhui avioliitostaan. 

– Tärkeintähän on se, että antaa toiselle tilaa olla itsensä. Meillä on ehkä ollut se, että ollaan aina annettu toisillemme tilaa. 

Veitola kysyi Marinilta, oliko hänen ja Räikkösen helppoa puhua keskenään omista tarpeistaan, siitä mitä kumpikin suhteessa tarvitsee. 

– Me ollaan tavattu niin nuorena, ollaan tavattu 18-vuotiaina, me ollaan kasvettu yhteen. Meidän dynamiikka on ollut aina todella symbioottinen. Sitten on ehkä myös ollut helppoa antaa tilaa toiselle, koska se on niin nuoruudesta asti ollut niin tiivis.

Katso yllä olevalta videolta, kuinka Sanna Marin puhui avioliitostaan vuonna 2022 Maria Veitolalle. 

Alla olevalla videolla kerrotaan, mitä erosta tiedetään nyt.

Sanna Marin ja Markus Räikkönen eroavat 2:39

Lue myös:

    Uusimmat