Sanna Marin jakoi kesäisen yhteiskuvan ex-viisikon kanssa: "Tämä ajanjakso jää meistä jokaisen sydämeen"

Marinin hallitus jäähyväiskäynnillä – katso väistyvän pääministerin ja presidentin puheet 9:36
Näin Sanna Marin jätti jäähyväiset – katso väistyvän pääministerin ja presidentin puheet.

Ex-pääministeri Sanna Marin vietti vielä yhteistä aikaa entisen hallitusviisikon kanssa.

Entinen pääministeri Sanna Marin kävi eilen juhlistamassa hallituskauden päättymistä ruoan merkeissä, sillä hän jakoi Instagramiin kuvan 21. kesäkuuta ateriahetkestä Annika Saarikon, Maria Ohisalon,  Li Anderssonin ja Anna-Maja Henrikssonin  kanssa. Hän kiittää julkaisussaan viisikkoa hyvästä yhteistyöstä viimeisten vuosien aikana. 

– Uskon, että tämä ajanjakso jää meistä jokaisen sydämeen, ja tulemme vielä monet kerrat muistelemaan yhteistä matkaamme. Ja Anna-Majalle onnea uusiin haasteisiin opetuksesta vastaavana ministerinä, Marin kirjoitti. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Henriksson kiittää Marinia julkaisun kommenteissa. 

– Kiitos Sanna! Ja oli todella mukavaa tavata näissä rennoissa merkeissä. Olemme kokeneet paljon yhdessä, joutuneet tekemään vaikeita päätöksiä vaikeina aikoina isänmaan hyväksi. Joten lämmin kiitos näistä vuosista Sanna sinulle sekä Annikalle, Marialle ja Lille. Unohtumaton viisikko, Henriksson kirjoitti.

Marin nousi poikkeuksellisen näkyvään rooliin myös maailmalla pääministerikautensa aikana. Hänet nostettiin muun muassa Time-lehden kanteen yhtenä aikansa vaikutusvaltaisimmista naisista. Marinin kaudella Suomi koki niin pandemian kuin Euroopassa aloitetun sodan. Kauden aikana otsikoihin nousivat useasti myös Marinin juhlimiset niin pääministerin kesäasunnolla Kesärannassa kuin Helsingin yöelämässä.

Marin meni pitkäaikaisen kumppaninsa Markus Räikkösen kanssa naimisiin pääministerikautensa aikana elokuussa 2020. Marinilla ja Räikkösellä on yhteinen Emma-tytär. Pari ilmoitti erostaan tänä keväänä 10. toukokuuta.

Lue myös:

    Uusimmat