Sanna Marin jakoi britti-Voguen haastattelun – some räjähti ylistämään suomalaista pääministeriä: "Me olemme niin ylpeitä"

Sanna Marinin juttu toukokuun britti-Voguessa kerää ylistystä niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

Suomalaiset hieraisivat silmiään tiistaina 31. maaliskuuta, kun julki tuli tieto siitä, että britti-Voguen toukokuun numerossa tullaan näkemään pääministeri Sanna Marinin haastattelu. Tammikuussa tehty haastattelu julkaistiin Voguen sivuilla jo tiistaina ja useat ovat jakaneet sitä ylistävin sanoin sosiaalisessa mediassa. 

Myös pääministeri Marin jakoi omalla Instagram-tilillään kuvan jutun kuvauksista. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Tammikuussa Voguen haastattelussa sanoin: "Tottakai olen tuntenut, etten välttämättä ole niin hyvä, mitä ihmiset ajattelevat. Mutta mitä enemmän vietät aikaa politiikan parissa, töitäsi tehden, tajuat, että kaikki ovat vain ihmisiä ja jokainen työ on ihmisen mitta", Marin jakoi kuvan yhteydessä.

Marinin päivitys on kerännyt runsaasti ylistäviä kommentteja niin Suomesta kuin ulkomailta. Useat kommentoijat ovat kiitelleet pääministeriä ja hänen hallitustaan siitä, miten he ovat hoitaneet Suomessakin vallitsevaa koronakriisiä. 

– Upeaa. Tälläista suomikuvaa ei rahalla saa. Eilen tyttöni juoksi innosta hihkuen kertomaan: "Äiti! Sanna on samassa Voguessa kuin Rihanna". Me olemme niin ylpeitä, eräs seuraaja ylistää. 

– Olet ollut paras mahdollinen pääministeri tänä kamalana aikana, jota me kaikki elämme pandemian takia, toinen toteaa. 

– Olet tärkeä, poikkeuksellinen roolimalli, kiitos, kolmas hehkuttaa.

Marinin haastattelun teki lontoolainen toimittaja Sirin Kale. Jutun kuvat Marinista on ottanut tunnettu alankomaalainen valokuvaaja Anton Corbijn, joka on työskennellyt muun muassa runsaasti maailmankuulujen yhtyeiden, kuten Depeche Moden, U2:n sekä Nirvanan kanssa. 

Lue myös:

    Uusimmat