Sanna Marin avoimena siitä, kuinka perheroolit jakautuvat hänen ja Markus-puolison kesken: "En mä jaksa siitä syyllisyyttä tuntea"

0:34
Videolla Sanna Marin kertoo, kuinka roolit jakautuvat lapsiperheessä Markus-puolison kanssa.

Sanna Marin kertoo Maria Veitolalle perhe-elämästään Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa.

Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa juontaja-toimittaja Maria Veitola vierailee kauden seitsemännessä jaksossa pääministeri Sanna Marinin luona Kesärannassa, joka on pääministerin virka-asunto Helsingin Meilahdessa.

Iltapalalla ollessaan kaksikko keskustelee Marinin perhe-elämästä. Marin asuu Kesärannassa yhdessä puolisonsa Markus Räikkösen ja pariskunnan vuonna 2018 syntyneen Emma-tyttären kanssa. Pari on ollut yhdessä jo 17 vuoden ajan ja he menivät naimisiin vuonna 2020. 

Veitola tiedustelee Marinilta, miksi he menivät naimisiin, ja saa pääministeriltä suorasukaisen vastauksen. 

– Käytännön syistä. Meillä on yhteinen lapsi ja... käytännön syistä. Mä en ole kauhean romanttinen ihminen. Mulle se naimisiin meno ja ne häät eivät olleet sellainen, että ne olisivat osoitus jostain romanttisesta rakkaudesta. Se on varmaan aika semmoinen käytännönläheinen kysymys. Mutta häät olivat tosi kauniit, ihanat ja myös romanttiset. 

Keskustelun edetessä Veitola kysyy Marinilta, millainen työnjako pääministerin perheessä on, pienen lapsen vanhempina. Marin kertoo, että tällä hetkellä perheessä on käytössä todella selkeä jako. 

– Aikansa kutakin. En mä jaksa siitä syyllisyyttä tuntea. Se on tämä työ, Marin toteaa. 

Miten roolit jakautuvat pääministeri Sanna Marinin perheessä? Sanna Marin kertoo yllä olevalla videolla.

Yökylässä Maria Veitola Sanna Marinin luona MTV3-kanavalla torstaina 14.10. kello 21. Jaksot ilmestyvät viikon ennakkoon mtv-palveluun.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja