Samu Haber julkaisi mielestään hauskan kuvan – fanit raivostuivat: "Älä tee itsestäsi yleistä pelleä"

Sunrise Avenue -yhtyeen laulaja Samu Haberin kuva oli liikaa joillekin seuraajille.

Laulaja Samu Haber julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hänen kasvonsa on puoliksi editoitu ketun naamaksi. Kuvan on alunperin tehnyt Haberin seuraaja, sillä artisti on merkinnyt kuvatekstiin merkinnän “repost” eli uudelleenpostaus.

– Herra Kettu on valmiina uuteen työviikkoon, Haber toivottaa seuraajilleen.

Kuvatekstiä on jälkikäteen muokattu. Haber kertoo saaneensa heti julkaisun jälkeen paljon negatiivisia kommentteja.

– Toivottavasti kettu ei edusta mitään loukkaavaa missään kulttuurissa. Jos asia kuitenkin näin on, en tiennyt asiasta ja tarkoitukseni ei ollut loukata ketään, artisti pahoittelee.

Laulaja muistuttaa ihmisten julkaisevan hauskasti editoituja kuvia Instagramissa. Haber kertoo henkilökohtaisesti nauttivansa fanien tekemistä hullunkurisista kuvista, joissa artisti esiintyy.

Syynä seuraajien suuttumukseen ei kuitenkaan näytä olevan kulttuurinen omiminen. Osa faneista on närkästynyt siksi, että artisti on jakanut heidän mielestään “huonosti” muokatun kuvan.

– Hetken ajan ne (muokatut kuvat) olivat hauskoja, mutta nyt monet ihmiset tekevät niitä vain siksi, jotta saisivat sinulta tykkäyksiä. He saavat mitä haluavat, vaikka sinulla on faneja, jotka tekevät sinusta maalauksia ja muita aikaa vieviä teoksia. Vaikuttaa vain siltä, ettet arvosta sitä (työtä) yhtä paljon, yksi faneista purkaa tuntojaan kuvan kommenteissa.

– Voitko palata takaisin siihen, että olet artisti ja rakastat musiikin tekemistä. Älä tee itsestäsi yleistä pelleä, eräs seuraaja kommentoi kuvaa.

Negatiivisten kommenttien lisäksi artistille on satanut paljon myös positiivisiakin kommentteja ja ihmettelyjä, miksi jotku ihmiset suhtautuvat kuvaan niin vihamielisesti. Moni ihastelee, miten taidokkaasti kuva on tehty.

– Kuinka söpö kettu, seuraajien joukossa ihastellaan.

– Todella hieno kuva! Oikein hyvää viikkoa sinulle Samu, seuraaja kommentoi.


Lue myös:

    Uusimmat