Samsungin uusi älykello Galaxy Watch Active myyntiin tänään – suositushinta 249 euroa

Samsungin uusi älykello Galaxy Watch Active tulee tänään 22. maaliskuuta myyntiin Suomessa. Värivaihtoehtoja kellosta ovat hopea, musta ja ruusukulta. Suositushinta Suomessa on 249 euroa.

Galaxy Watch Active on muotoilultaan varsin minimalistinen. Kello sisältää kaksi painiketta, jotka on molemmat sijoitettu kellotaulun oikealle reunalle. Aiemmasta Galaxy Watchista poiketen Watch Active ei sisällä pyörivää kellotaulun kehystä valikoiden navigoimiseen. Uutuus on varustettu 20 millimetrin vaihdettavalla rannehihnalla.

Galaxy Watchin 40-millimetrinen kellotaulu sisältää 1,1-tuumaisen AMOLED-kosketusnäytön, jonka tarkkuus on 360 x 360 pikseliä. Akulla on kokoa 230 milliampeerituntia ja sen lataaminen onnistuu mukana toimitettavan kaapelin lisäksi myös langattomasti, myös uusien Galaxy S10 -puhelinten takapinnan päälle asetettuna.

Samsungin omalla Tizen 4 -käyttöjärjestelmällä varustettu Galaxy Watch Active sisältää kaksiytimisen Exynos 9110 -suorittimen, 768 megatavua RAM-muistia ja 4 gigatavua tallennusmuistia. Älypuhelimeen kellon saa yhdistettyä Bluetooth 4.2 -yhteyden avulla, minkä lisäksi uutuus tukee Wi-Fi- ja NFC-yhteyksiä.

Galaxy Watch Active yhdistetään älypuhelimeen Galaxy Wearables -sovelluksen avulla. Kello on lisäksi IP68-standardin mukaisesti vesi- ja pölytiivis ja mukana on myös GPS-paikannus. Verenpainemittausta varten kehitetyn My BP Lab -sovelluksen ja sisäänrakennetun verenpainemittarin avulla omasta terveydestä huolehtiminen on mahdollista monipuolisesti.

Galaxy Watch Active osaa seurata yhteensä 39 erilaista aktiviteettia, ja liikunnan vastapainoksi se osaa auttaa käyttäjäänsä myös pitämään stressitasot alhaalla. Kello sisältää erillisen Stress Tracker -stressiseuraajan, joka päivittää reaaliajassa tietoja älypuhelimen kotinäytön widgeteihin.

Samalla Samsung esitteli kuusi uutta kellotaulua älykelloilleen. Ne mahdollistavat helpon siirtymisen aktiivisuusnäkymään, joka tarjoaa yhdellä vilkaisulla tietoja kuluvasta päivästä, suoritetuista harjoitteista sekä viikkoraportista. Watch Activessa on myös sykemittari, joka on sama kuin Galaxy Watch -älykellossa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja