Samsung julkisti Galaxy A70 -älypuhelimen – jättiakku ja jättinäyttö

Samsung on julkistanut Galaxy A70 -älypuhelimensa. Uutuus on varustettu jättinäytöllä ja niin ikään kookkaalla akulla.

Galaxy A70 sisältää 6,7-tuumaisen Super AMOLED -näytön 2400 x 1080 pikselin tarkkuudella, 20:9-kuvasuhteella ja pienellä U:n muotoisella lovella, johon etukamera on sijoitettu. Mainitulla kameralla on tarkkuutta rapsakat 32 megapikseliä (f/2.0-aukko), kun taas takana on kolmoiskamera. Se koostuu 32 megapikselin pääkamerasta (f/1.7-aukko), 8 megapikselin laajakulmakamerasta (f/2.2-aukko) ja 5 megapikselin etäisyyksiä arvioivasta kamerasta (f/2.2-aukko).

Uutuus julkaistaan joko 6 tai 8 gigatavun RAM-muistilla varustettuna, mutta microSD-kortilla laajennettavaa tallennusmuistia on aina 128 gigatavua. Kookas näyttö tarvitsee kookkaan akun, ja Galaxy A70 onkin varustettu 4500 milliampeeritunnin akulla. Mukana on näyttöön upotettu sormenjälkilukija ja kasvojentunnistus vaihtoehtoisena lukitustapana.

Galaxy A70 julkaistaan suoraan Android 9.0 Pie -ohjelmistolla ja värivaihtoehtoja ovat musta, sininen, valkoinen ja oranssiin taipuva koralli. Uutuuden hinta- ja saatavuustiedoista kerrotaan myöhemmin.

Lue myös:

    Uusimmat