Kumpi vie pidemmän korren? Vesitiivis Samsung Galaxy S7 vastaan LG:n pesukone

Samsungin uuden Galaxy S7 -puhelimen tärkeimpiin ominaisuuksiin lukeutuu se vedenpitävyys. Ymmärrettävästi tämä on ajanut monet tahot testaamaan, millaisista olosuhteista puhelin voi selvitä. Eräs erikoisimmista lienee koe, jossa Galaxy S7 heitetään pesukoneeseen.

YouTube-käyttäjä Max Lee on julkaissut videon, jossa Galaxy S7 asetetaan varsin rajuun kestävyystestiin. Puhelin pääsee nimittäin kokemaan LG-pesukoneen 45 minuutin pesuohjelman.

Puhelimen ympärillä on kirkas suojakuori ja kasa pyykkiä, joiden tehtävä on oletettavasti suojata iskuilta. Vedeltä tarjolla ei kuitenkaan ole muuta suojaa kuin puhelimen oma IP-luokitus.

Videon perusteella Samsung-lippulaiva vaikuttaa selvinneen koettelemuksesta kunnialla. Leellä on hieman vaikeuksia sormenjälkitunnistuksen kanssa ja samoin mikrofonin toimintalaatu pesun jäljiltä arvelluttaa miestä, mutta oletettavasti tilanne normalisoituu, kun laite pääsee kunnolla kuivamaan. Pääosin puhelin toimii kuitenkin videon loppupuolella moitteetta. Oman mielipiteesi testistä voit muodostaa kurkkaamalla pesukonevideon alta:

Lue myös:

    Uusimmat