Mainos

Samppalinnan kaunis koti

Asukas kertoo, että sisustustyyli muuttui kokonaan tässä asunnossa. "Ennen minulla oli valkoiset seinät, mutta nyt halusin vähän haastetta ja käytin tapetteja".

Koti sijaitsee juuri saneeratussa vanhassa kerrostalossa Samppalinnassa Turun keskustassa. Tämä koti ostettiin nopeasti ja päätökseen vaikuttivat vahvasti upeat uusklassisen talon kaari-ikkunat. Olohuoneessa niiden seurana on kashmir-kuvioiset hohtavat tapetit, jotka heijastavat kauniisti valon liikkeittä huoneessa.

Lokoisa sohva on jo 17-vuotias ja yhä hyvässä kunnossa. Verhoilua vain on uusittu. Nyt sohvalla on myös lukuisa määrä erilailla päällystettyjä tyynyjä ja torkkupeitto, jotka luovat kodikasta ilmapiiriä.

Makuuhuoneen seiniä peittävät kasviaiheiset tapetit. Runsaat verhot ovat kuin samaa sarjaa, vaikka ovat aivan erikseen hankitut.

Kylpyhuoneen mustat kalusteet ovat kotimaista Duratia . Tyylikäs allastaso altaineen ja pieni vakuuttava kylpyamme olivat asukkaan haaveissa jo kauan ennen tämän kodin hankintaa. Kalusteiden jyrkkien muotojen kauniina vastakohtana on täälläkin kaari-ikkuna.

Keittiössä jatkuu vahvailmeisten tapettien sarja. Antrasiitinvärisellä pohjalla kukkivat beiget jättiputket. Visakoivupöytä on 50-luvun aarteita ja isoäidin perintöä samoin kuin Tapiovaaran tuolit. Ne olivat jo unohtua ullakolle, mutta muistuivat onneksi mieleen ja pääsivät uuden kodin keittiöön.

Eteisen kaunis pieni ryhmä muodostuu antiikki pöydästä, joka löytyi kesämökiltä vanhasta ladosta, valkoisesta Strimberg valaisimesta sekä taulunkehyksiin asetetusta peilistä.

(T.i.l.a. 7.2.2007)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.