Sampo ja Minttu Kaulaselle myönnettiin kohua herättänyt 100 000 euron Business Finland -tuki – näin he aikovat sen käyttää: "Ei ole meidän vappuraha"

9:00
Näin Sampo Kaulanen kommentoi 100 000 euron koronatukeaan

Julkkiskauppias Sampo Kaulanen paljasti Vappu ja Marja Livessä, kuinka Jounin kaupalle myönnetty Business Finland -tuki aiotaan käyttää.

Kauppiaspariskunta Sampo ja Minttu Kaulanen nähtiin torstaina Vappu ja Marja Livessä. Parisuhteen lisäksi keskustelussa nousi esille myös 100 000 euron Business Finland -koronatuki, joka myönnettiin Kaulasten perinteikkäälle perheyritykselle Jounin Kaupalle.

Sosiaalisessa mediassa koronakriisin iskettyä kuvia ja videoita aavemaisen autiolta Ylläkseltä jakanut Sampo Kaulanen paljasti torstaina, mihin pariskunta aikoo käyttää yritystoiminnan kehittämiseen tarkoitetun tukirahan.

– Ei se ole meidän vappurahaa. Ne käytetään asiantuntijoihin ja tällaisiin. Ei niitä voi käyttää edes kalustehankintoihin, Kaulanen huomautti.

– Meillä on hyviä suunnitelmia asiakaspalvelun parantamiseen, hän totesi myös ja kertoi, että haasteena Ylläksellä on muun muassa se, että asiakkaita saapuu laskettelukeskukseen läpi yön, mutta kaupat sulkevat ovensa jo yhdeksältä.

– Kyllä se tulee monin verroin veronmaksajille takaisin ihan työllistämisen muodossa.

Katso haastattelu kokonaisuudessaan yllä olevalta videolta!

Vappu ja Marja Live torstaisin kello 21 MTV3-kanavalla!

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja