Huutokauppakeisari on saanut kymmeniä tappouhkauksia yritystuen takia – kertoo MTV Uutisille karmeista viesteistä: "Minut tapetaan, Heli tapetaan ja talomme poltetaan"

Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki päätti palauttaa yritykselleen myönnetyn koronatuen – kertoo saaneensa lukuisia tappouhkauksia tuen takia:"Minut tapetaan, Heli tapetaan ja talomme poltetaan" 3:09
Kuinka tuen palauttaminen vaikuttaa pariskunnan yritystoimintaan ja miten he aikovat tästä eteenpäin, kuuntele koko haastattelu videolta!

Huutokauppakeisari pelästyi tappouhkauksia ja palautti Business Finlandilta saamansa tuen. Aki Palsanmäki kertoo raskaasta tilanteestaan MTV Uutisille.

Huutokauppakeisarina tunnettu Aki Palsanmäki ja Heli Palsanmäki pyörittävät Hirvaskankaalla huutokauppaa, jolle Business Finland myönsi 100 000 euron tuen. Tuella on tarkoitus kehittää yritystoimintaa. Tukipaketin myötä syntyi myös someraivo, joka sai pariskunnan palauttamaan saamansa tuen. Palsanmäet kertoivat Facebookissa tuen palauttamisesta.

Aki Palsanmäki kertoo MTV Uutisille henkisen paineen olevan tällä hetkellä erittäin kova.

– Henkeämme on uhattu. On tullut kymmeniä tekstiviestejä ja puheluita ja vastaajaan on jätetty viestejä, joissa kerrotaan: Minut tapetaan ja Heli tapetaan. On tullut sähköposteja, jossa kerrotaan, että keräämme porukan ja tulemme polttamaan teidän talonne. Nyt on meidän mittamme täynnä, kun henkeä uhataan, Palsanmäki kertoo.

Palsamäet tekevät rikosilmoituksen kaikista uhkauksista, joita he ovat saaneet.

– On pelottavaa ja raskasta aikaa. Ollut unettomia öitä ja toivottavasti päästään eteenpäin, mies kertoo.

Kuinka tuen palauttaminen vaikuttaa pariskunnan yritystoimintaan ja miten he aikovat tästä eteenpäin, kuuntele koko haastattelu videolta!

Lue myös:

    Uusimmat