Mainos

Sammakoita tähtien suusta

Julkkiksilta pyydetään komentteja lähes kaikkeen. Sense About Sciense on koonnut muutamia ikimuistoisia sammakoita, joita julkimot ovat lipsautelleet lääketieteeseen liittyen.

Heather Mills kertoi, että jos syö lihaa, niin se jämähtää ihmisen elimistöön noin 40 vuodeksi, ja loppujen lopuksi aiheuttaa taudin, joka tappaa. Onneksi kuitenkin ruoansulatuksemme osaa sulattaa myös lihaa.

Sir Roger Moore kertoo puolestaan, että hanhenmaksan syöminen on erittäin epäterveellistä, sillä hanhenmaksa aiheuttaa Altzheimerin tautia, diabetestä ja reumaa. "Lyhyesti hanhenmaksan syöminen on herkullinen tie sairastua kuolemanvakavasti." Herkkusuiden helpotukseksi voidaan todeta Mooren olevan väärässä. Mainittuja sairauksia ei voi laskea yksinomaan yhden ruoka-aineen piikkiin.

Shilpa Shetty kertoo puolestaan välttävänsä hiilihapollisia juomia, sillä hänen mukaansa ne "imevät hapen elimistöstä ja rypistävät ja kuivattavat ihoa."

Megan Fox puolestaan vannoo viinietikan nimeen. Hän kertoo sen puhdistavan elimistön täydellisesti. Megan kertoo, että viinietikalla pääsee eroon muun muassa elimistöön kertyvistä nesteistä erittäin nopeasti. Asiantuntijat kuitenkin kumoavat Meganin näkemykset viinietikan puhdistavista vaikutuksista. Toisaalta vanhan kansan perinteet kertovat, että etikkaan ja veteen kastetulla rätillä on hyvä puhdistaa epäpuhtauksia esimerkiksi peileistä tai ikkunalaseista.

Kaikkien kohdalla ei kuitenkaan toivo ole täysin mennyttä. Bonnie Tylerkertoo kokeilleensa akupunktiota laihduttamiseen.

– Painoni tippui, mutta olin samaan aikaan dieetillä. Kyynisesti voisin sanoa, että painonpudotus johtui pikemminkin dieetistä kuin akupunktiosta.


Teksti: MTV3/Helmi

Kuva: Wireimage/AOP

Lähde: The Sun, Heraldsun.com.au

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.