Sami Sykkö teki riuhtaisevan liikkeen tanssiharjoituksissa – piiloitteli vammaansa suorassa lähetyksessä: "Minulla oli verisuoni puhjennut"

Muodin asiantuntija Sami Sykkö kertoo harjoitelleensa niin paljon treenisalilla, että häneltä puhkesi silmästä verisuoni.

Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailussa ilahduttava Sami Sykkö saapui treenisalille keskiviikkona toinen silmä täysin punaisena. Syy punottavalle silmälle on Sykön mukaan raju tanssiliike, jota hän teki aiemmin.

– Viime viikolla, kun teimme tangoa, siihen kuului se, että tempasin Anskun niskasta ylös. Harjoittelimme sitä yhtenä päivänä todella kovasti. Seuraavana aamuna, kun heräsin minulla, oli verisuoni puhjennut silmästä, mies kertoo videolla.

– Olin sunnuntaina koko suoran lähetyksen vähän vinottain, ettei se näkyisi.

Mies myös kertoo tanssiparinsa Ansku Bergströmin olleen asiasta hieman eri mieltä. Sykkö on konsultoinut silmävammaansa asiantuntijaystävällään sekä parturillaan. Lääkäriin hän ei ole mennyt.

– Se ei ole vaarallista ja se häviää parturini mukaan parissa kolmessa päivässä. Olen kuullut myös, että se voi kestää kaksikin viikkoa.

Katso koko haastattelu videolta!

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat