Sami Sykkö ei tule varakkaasta perheestä, mutta osti silti ensiasuntonsa vain 16-vuotiaana – näin hän sen teki

Sami Sykkö kertoo, miten osti ensiasuntonsa vain 16-vuotiaana 2:48
Sami Sykkö kertoo, miten onnistui ostamaan ensiasuntonsa vain 16-vuotiaana

Sami Sykkö osti ensimmäisen kotinsa ollessaan vasta 16-vuotias.

Uudessa Yökylässä Maria Veitola -jaksossa toimittaja-juontaja Maria Veitola suuntaa yökyläilemään tyylin asiantuntijan ja Muodin huipulle -ohjelman tuomarin Sami Sykön luo Helsingin kantakaupunkiin.

Illallista valmistaessaan Sykkö ja Veitola puhuvat rahasta. Sykkö kertoo, ettei hän tule varakkaasta perheestä. Hänen mukaansa rahasta – tai sen vähäisyydestä – ei hänen lapsuudenkodissaan kuitenkaan koskaan puhuttu. Näin ollen Sykkö ei lapsena kokenut, että häneltä puuttui jotain, mitä esimerkiksi hänen varakkaammista perheistä tulevilla ystävillään saattoi olla.

– Luistelukaverini olivat varakkaampia, ja heillä oli esimerkiksi videot, ja meillä ei ollut. Meillä oli mustavalkotelevisio. Se ei koskaan häirinnyt, enkä muista, että vanhempani olisivat koskaan sanoneet, ettei meillä ole rahaa tai ettemme voi tehdä jotain siksi, ettei ole rahaa. 

Vaikkei Sykkö tule varakkaasta perheestä, osti hän ensiasuntonsa jo pian sen jälkeen, kun oli täyttänyt 16 vuotta.

– Heillä ei ollut koskaan ollut näin nuorta asiakasta, Sykkö muistelee asuntolainaan liittyvää tapaamista pankkivirkailijoiden kanssa. 

Miten Sykön onnistui ostaa asunto niin nuorella iällä? Katso yllä olevalta videolta!

Yökylässä Maria Veitola MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla torstaisin klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon. Ekstrapitkät jaksot vain MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat