Sami Kuronen poseeraa uima-altaassa auringon alla – vanha lomakuva sekoitti someseuraajien pasmat: "Luoja, mikä herkku"

4:33
Sami Kuronen törmäsi sosiaalisessa mediassa häkellyttävään näkyyn – "Siinä mentiin jo jonkun rajan yli"

Sami Kuronen löysi arkistoistaan kuvan, jolla ilahdutti someseuraajien päivää.

Temptation Island -ohjelman juontaja Sami Kuronen haaveilee sosiaalisen median perusteella lomasta auringon alla. Kuronen julkaisi Instagram-tilillään vanhan kuvan, jossa poseeraa uima-altaassa ja aurinko porottaa lämpimästi.

Kuronen kirjoitti kuvansa yhteyteen aihetunnisteeksi muun muassa aurinko, kesä ja allas.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä.

Kurosen aurinkoinen kuva on herättänyt paljon keskustelua someseuraajien kesken. Monet ovat lisänneet liekki- ja sydän-emojeita, mutta myös useampi on kehunut sanallisesti juontajan kuvaa.

– Adonis, rokkari Archie Cruz hehkuttaa.

– Mulla rupes vaan soimaan päässä ”saaren aution, aution, jee jee jee..."

– Luoja mikä herkku.

– Kuuma.

Temptation Island Suomi -ohjelman kaudella neljää pariskuntaa grillaa iltanuotiollaan tuttuun tapaan juontaja Sami Kuronen.

Kuronen on itse ollut vaitonainen rakkauselämästään, mutta muun muassa suhde entiseen Miss Suomeen Michaela Söderholmiin oli toistuvasti otsikoissa ja eron jälkeen juontaja sai selitellä lehdissä olevansa vain hyvä ystävä kollegansa Jenni Alexandrovan kanssa.

Apu-lehden haastattelussa Kuronen tunnustaa avoimesti epäonnistuneensa kaikissa aiemmissa parisuhteissaan. Hän myöntää, että monesti ongelma on ollut hänessä itsessään. Tarkemmin ottaen puhumisen vaikeudessa.

– Omissa parisuhteissani epäonnistumisprosentti on täysi sata. Eli ei tässä hirveän hyvin ole mennyt, hän myöntää lehdessä.

Sitä, viihtyykö hän yhä sinkkuna, Kuronen ei kuitenkaan paljasta. Sen sijaan hän heittää haastattelussa ilmoille vihjailevan kommentin nykyisestä parisuhdestatuksestaan.

– Facebookiin laittaisin merkinnän: it’s complicated.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja