Suhdehuhujen pyörteisiin toistuvasti joutuneet Jenni Alexandrova ja Sami Kuronen puhuvat nyt ystävyydestään Me Naisissa: "Sami on minulle kuin veli!"

3:36
Sami Kuronen muisteli missifinaalien juontokeikkojaan MTV Uutisten haastattelussa vuonna 2019

Juontajat Sami Kuronen ja Jenni Alexandrova kertovat Me Naisten tuoreessa haastattelussa ystävyydestään ja torppaavat parisuhdehuhut.

Radiojuontajat Jenni Alexandrova ja Sami Kuronen ovat joutuneet viime aikoina toistuvasti keskelle suhdehuhuja. 

Huhut saivat tuulta purjeisiinsa, kun molemmat ilmoittivat lyhyen ajan sisään eronneensa kumppaneistaan ja lisäksi kaksikko aloitti vuoden vaihteessa yhdessä Radio Aallon aamuohjelman juontamisen.

Kuronen ja Alexandrova lomailivat hiljattain samaan aikaan Teneriffalla lapsineen, jolloin spekulaatiot nostivat taas päätään. Alexandrova vastasi Instagramissa kipakasti suhdeuteluihin ja korosti kaksikon olevan hyviä ystäviä.

Nyt Alexandrova, 39, ja Kuronen, 46, puhuvat enemmän ystävyydestään Me Naiset -lehden tuoreessa haastattelussa.

– On jännä, että vielä tänä aikana joutuu selittelemään sitä, että mies ja nainen tekevät töitä ja viihtyvät yhdessä ystävinä. Sami on minulle kuin veli! Alexandrova sanoo lehdelle.

Kaksikko kertoo Me Naisille huomanneensa samassa hotellissa lomaillessaan, että he tuntevat toisensa jo niin hyvin, ettei loma tuonut toisesta suuria yllätyksiä esiin.

– Sen sijaan ne piirteet, mitä olimme toisessa arvostaneet tähänkin saakka, ovat vain vahvistuneet. Nautimme pitkälti samoista asioista, ja kun toisen tuntee hyvin, ei fiiliksiä tarvitse arvailla, Kuronen toteaa.

Kuronen sanoi aiemmin talvella MTV Uutisten haastattelussa, ettei hän ole löytänyt elämäänsä uutta rakkautta sen jälkeen, kun hän erosi missikaunotar Michaela Söderholmista.

– Ei ole mitään uusia rakkauksia tullut. Mennään päivä kerrallaan ja katsotaan, mitä elämä tuo tullessaan. Ehkä jossain kohtaa on valmius lähteä ihmisiä tapaamaan ja tutustumaan heihin, Kuronen kommentoi parisuhdetilannettaan.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja