Apu: Suosikkijuontaja Sami Kuronen avoimena parisuhdemokistaan – hämmentävä kommentti nykyisestä suhdestatuksesta

4:33
Sami Kuronen törmäsi sosiaalisessa mediassa häkellyttävään näkyyn – "Siinä mentiin jo jonkun rajan yli"

Temppari-juontaja Sami Kuronen kommentoi Apu-lehden tuoreessa haastattelussa nykyistä parisuhdestatustaan vihjailevaan sävyyn.

Keskiviikkona 17. helmikuuta alkaneella uudella Temptation Island Suomi -ohjelman kaudella neljää pariskuntaa grillaa iltanuotiollaan tuttuun tapaan juontaja Sami Kuronen.

Kuronen on itse ollut vaitonainen rakkauselämästään, mutta muun muassa suhde entiseen Miss Suomeen Michaela Söderholmiin oli toistuvasti otsikoissa ja eron jälkeen juontaja sai selitellä lehdissä olevansa vain hyvä ystävä kollegansa Jenni Alexandrovan kanssa.

– Kyllä sen ymmärtää, että työhön kuuluvat monenlaiset julkisuuden puolet. Tuo on yksi osa sitä, Kuronen totesi rauhalliseen tyylinsä MTV Uutisille viime syksynä, mutta ei halunnut kommentoida parisuhdestatustaan.

Tuoreen Apu-lehden haastattelussa Kuronen tunnustaa avoimesti epäonnistuneensa kaikissa aiemmissa parisuhteissaan. Hän myöntää, että monesti ongelma on ollut hänessä itsessään. Tarkemmin ottaen puhumisen vaikeudessa.

– Omissa parisuhteissani epäonnistumisprosentti on täysi sata. Eli ei tässä hirveän hyvin ole mennyt, hän myöntää lehdessä.

Sitä, viihtyykö hän yhä sinkkuna, Kuronen ei kuitenkaan paljasta. Sen sijaan hän heittää haastattelussa ilmoille vihjailevan kommentin nykyisestä parisuhdestatuksestaan.

– Facebookiin laittaisin merkinnän: it’s complicated.

Viime kesänä Kuronen puhui Me Naiset -lehdessä poikkeuksellisesti siitä, että seitsemän vuotta sitten hänellä oli meneillään kaksi suhdetta päällekkäin, kunnes sai lopetettua edellisen.

Miehen tunnusti myös, että omistautuminen työlle on ollut rasitteena aiemmissa suhteissa.

– Olen ollut suhteissani haastava, ja tulen olemaan sitä varmasti jatkossakin. Mutta huomaan, että viimeisen vuoden aikana olen muuttunut, hän pohti haastattelussa, jossa luonnehti myöhemmin MTV:lle puhuneensa aihepiiristä avoimemmin kuin koskaan.

– Siihen ei ole enää lisättävää, Kuronen totesi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja