Sami Kuronen muistelee mallinuraansa vahvasti 90-lukua henkivän otoksen kera: "Milano ei tiedä mitä menetti"

4:33
Suosikkijuontaja Sami Kuronen törmäsi sosiaalisessa mediassa häkellyttävään näkyyn – "Siinä mentiin jo jonkun rajan yli"

Radiojuontaja Sami Kurosen mallikuva 1990-luvulta herättää hilpeyttä Instagramissa.

Myös Temptation Island Suomi -ohjelman grillimestarina tutuksi tullut radiojuontaja Sami Kuronen jakoi keskiviikkona Instagramissa vanhan kuvan, jota hän oli fiilistellyt tasan kahdeksan vuotta sitten. Kuva on kuitenkin huomattavasti vanhempi. Kuronen nimittäin poseeraa siinä 1990-lukua henkivässä farkkumainoksessa.

– Tasan kahdeksan vuotta sitten olin FB:n puolella julkaissut kuvan 90-luvun ”huippumalli-ajoiltani”. Urani kesti vain yhden päivän ja nämä yhdet kuvaukset. Milanosta ei soiteltu perään, joten lopetin! juontaja 

Kurosen seuraajat innostuivat farkkukuvasta ja riensivät sankoin joukoin kommentoimaan otosta.

– Milano ei tiedä mitä menetti, useampi seuraaja kommentoi.

– Ihan poikabändikamaa, laulaja Ressu Redford puolestaan arvioi.

– Noita farkkuja myytiin aikoinaan paljon, joten siinä mielessä malli onnistui tehtävässään kyllä erinomaisesti, eräs seuraaja muisteli.

Kuronen on setvinyt suomalaisten parisuhteiden kiemuroita Temptation Island -ohjelmassa jo yhdeksän tuotantokauden verran. Omasta yksityiselämästään hän on ollut vaitonainen julkisuudessa, mutta tunnusti hiljattain Apu-lehden haastattelussa epäonnistuneensa parisuhteissaan.

– Omissa parisuhteissani epäonnistumisprosentti on täysi sata. Eli ei tässä hirveän hyvin ole mennyt, hän myönsi lehdessä.

Sitä, viihtyykö hän yhä sinkkuna, Kuronen ei kuitenkaan paljastanut. Sen sijaan hän heitti haastattelussa ilmoille vihjailevan kommentin nykyisestä parisuhdestatuksestaan.

– Facebookiin laittaisin merkinnän: it’s complicated.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja