Sami Kuronen julkaisi harvinaisia kuvia tyttärestään – "Tuon rakkauden kyllä näkee"

Sami Kuronen julkaisi neljä erilaista kuvaa tyttärestään.

Radio- ja tv-juontaja Sami Kuronen julkaisi hellyttäviä kuvia Oona-tyttärensä kanssa eilen, kun vietettiin kansainvälistä naistenpäivää. Suloinen tytär loistaa pääosassa valloittavalla hymyllään.

Kuronen julkaisi neljä erilaista kuvaa lapsestaan ja kirjoitti lämpimän tekstin, joka herkisti monet radiotähden Instagram-seuraajat.

– Hyvää naistenpäivää! On ihan mieletön etuoikeus, että lähimpiin ystäviin kuuluu paljon naisia! Olen oppinut heiltä paljon. Eniten kuitenkin tältä kuvan tyypiltä, joka on besteistä bestein ja jonka kasvamista naiseksi on ilo seurata vierestä, Kuronen kirjoitti sydän-emojien kera.

– Oot kyllä ISÄ. tuon rakkauden kyllä näkee, eräs seuraaja ihasteli.

Kuronen erosi alkuvuodesta missirakkaastaan Michaela Söderholmista puolentoista vuoden seurustelun jälkeen. Pariskunta piti suhteestaan matalaa profiilia, mutta ilmoittivat erostaan sosiaalisessa mediassa.

– Ero ei ole koskaan helppo paikka. Se on päivä päivältä elämä jatkuu -meininkiä. Olemme Samin kanssa edelleen hyviä ystäviä. Ei ole mitään syytä, miksi me emme voisi olla ystäviä, Söderholm kertoi MTV Uutisille.

Lue myös:

    Uusimmat