Sami Kapanen teki kysymysmerkkejä nostattavan huomion MM-finaalin alla – "Loppui aivan totaalisesti"

Sami Kapanen odottaa vauhdikasta MM-finaalia – teki Sveitsistä erityisen huomion: "Heiltä loppui kaasu totaalisesti" 1:58
Sami Kapanen teki kysymysmerkkejä nostattavan huomion Sveitsistä.

MTV Urheilun asiantuntija Sami Kapanen odottaa Sveitsin ja Tshekin MM-finaalista vauhdikasta ja tasaista kamppailua. Sveitsin välieräesitys nosti esiin kuitenkin yhden huolenaiheen.

Tshekki ja Sveitsi kohtaavat jääkiekon MM-finaalissa sunnuntaina. Tshekki eteni finaaliin murjomalla Ruotsin 7-3 ja Sveitsi puolestaan löi Kanadan voittomaalikisan jälkeen 3-2.

Prahassa turnausta seuraava MTV Urheilun asiantuntija Sami Kapanen kertoi välierien jälkeen, että tshekkiläiset ottivat Sveitsin voiton ilomielin vastaan.

– Tuossa näki ottelun päätyttyä muutamaa Tshekki-tuttua ja ketkä tekevät töitä liitonkin puolelle, niin kyllä heidän naamallaan paistoi hymy ja muutama tuuletti. Yhdeltä varovasti kyselinkin, että onko ajatuksena se, että Sveitsi heille paremmin käy, Kapanen sanoo.

– Kyllä heidän ajatusmaailmassaan yleisesti ottaen – en tiedä joukkueella – mutta tshekkiläisillä, että heillä on parempi mahdollisuus voittaa maailmanmestaruus Sveitsiä vastaa kuin Kanadaa.

Sveitsi ja Tshekki kohtasivat toisensa myös alkulohkossa. Tuolloin Sveitsi vei pidemmän korren voittomaalikisan jälkeen maalein 2-1.

Sveitsi esiintyi omassa välierässään vahvasti ja karkasi Kanadaa vastaan nopeasti jo 2-0-johtoon. Lopulta ratkaisu nähtiin vasta voittomaalikisassa. Kapanen teki välierän edetessä hieman huolestuttavan huomion Sveitsistä, mikä saattaa hyvinkin pelata Tshekin pussiin.

– Tuossa näytti siltä, että Sveitsi oli jännittävä joukkue tänään. Heiltä loppui kaasu aivan totaalisesti tuossa kolmannen erän aikana ja jatkoajalla. Sitä kautta pistän hivenen kotijoukkuetta ennakkosuosikiksi. Minulla on veikkaus, että Tshekki pystyy tuon huomenna viemään, Kapanen ennakoi.

Lue myös:

    Uusimmat