Sami Hedberg valmistautui uuteen Luokkakokous-elokuvaan syömällä – paino noussut noin 10 kiloa

Sami Hedberg kertoo kamppailustaan painon kanssa. Luokkakokous 2 -elokuvaa varten hän nosti painoaan noin kymmenellä kilolla.

Luokkakokous 2 – Polttarit -elokuvan kuvaukset ovat käynnissä toista viikkoa. Elokuva olisi tarkoitus saada pikavauhdilla teattereihin jo loppuvuodesta.

Ensimmäisestä Luokkakokous-elokuvaa tähdittävät Aku Hirviniemi, juontaja Jaajo Linnonmaa ja koomikko Sami Hedberg tervehtivät mediaa kuvauspäivänsä keskellä 28. huhtikuuta.

Elokuvassa Antti Kulmalaa näyttelevä Sami Hedberg kertoi MTV.fille, että on valmistautunut kuvauksiin lähinnä syömällä.

– Tässä hahmossa on luonnollista ja hauskempaa, että painoa on vähän enemmän. Kontrasti olisi ollut liian kova, kun laihduin 30 kiloa viime roolista, hän kertoo.

Elokuvan kuvausten alkaessa Hedbergin paino on noussut noin kymmenellä kilolla.

Kun kuvaukset loppuvat, hän aikoo kuitenkin karistaa kilot pois.

– Sain todella paljon energiaa siitä laihduttamisesta. Vajaa vuosi siinä meni silloin. Se oli oikea ruokavalio ja säännöllinen liikunta. Sillä se lähti.

Jaajo, Hirviniemi ja Hedberg repeilevät Luokkakokouksen kuvauksissa 0:03

Päätös laihduttamiseen lähti Hedbergin vuoden kestäneestä 10-vuotiskiertueesta, jonka aikana hän veti 365 stand up -keikkaa.

– En olisi voinut vetää viime vuoden kiertuetta, jos minulla ei olisi ollut terveellisemmät elämäntavat.

Hedberg kertoo, että paino alkoi kasautumaan hänelle hänen koomikkouransa keskivälin tienoilla.

– Olin aina aiemmin ollut normaalipainoinen. Paino alkoi nousta monen asian summana. Epäsäännölliset ruoka-ajat vaikutti siihen. Töitä oli paljon, eikä enää jaksanut liikkua. Moni artisti pystyy varmasti allekirjoittamaan tämän.

Lue myös:

    Uusimmat