Samantha Marklelta katkera vuodatus Meghanista: "Sisareni repi kuninkaallisen perheen rikki kuin tornado"

13:05
Harry ja Meghan menettävät kuninkaalliset tittelinsä – mitä se merkitsee?

Herttuatar Meghanin sisarpuoli ei säästellyt sanojaan The Sun -lehden julkaisemassa kirjoituksessa.

Sussexin herttuapari on ollut brittilehdistön kestopuheenaihe tammikuussa sen jälkeen, kun Harry ja Meghan vetäytyivät kuninkaallisen perheen ytimestä.

Herttuapari kertoi tammikuun 8. päivänä päätöksestään tiedottaessaan toivovansa saada jatkossa elää yksityisempää elämää.

Meghanin sisar Samantha Markle ei kuitenkaan vaikuta nielevän herttuaparin perusteluja. Marklen ja herttuatar Meghanin välit ovat olleet poikki siitä asti, kun Samanthaa ei kutsuttu kuninkaallisiin häihin, joita tanssittiin Windsorissa keväällä 2018. Hän on sen jälkeen antanut lehdistölle kitkeriä lausuntoja sisarestaan, eikä The Sun -lehden tällä viikolla julkaisema pitkä kirjoitus ole poikkeus.

– Sisareni on repinyt kuninkaallisen perheen rikki kuin tornado, Markle aloittaa vuodatuksensa.

– 93-vuotiaan kuningattaren ei olisi pitänyt joutua kohtaamaan stressiä, jonka perheen hajoaminen on aiheuttanut.

Markle viittaa kirjoituksessaan kuningatar Elisabetin lausuntoon, jossa hän kiittelee olevansa ylpeä siitä, kuinka nopeasti Meghanista tuli perheenjäsen.

– Hänen majesteettinsa toimii tässä sillanrakentajana. Olisi hyvä, jos Meghan kykenisi samaan. Hän olisi voinut ilmaista kiitollisuutensa kuningattarelle ja prinssi Charlesille, Samantha jatkaa ripitystään, jossa hän toistuvasti puhuu siitä, kuinka Meghan on laittanut mammonan perheen edelle arvojärjestyksessä.

Aamutv-juontaja Piers Morgan ehti syyttämään Harrya ahneudesta Daily Mailin julkaisemassa kirjoituksessaan, jossa hän ounasteli pariskunnasta tulevan brittihovista poistumisensa myötä "kuninkaallisia Kardashianeita".

Samankaltaisia kuvia maalailee myös Samantha Markle. Hän nostaa kirjoituksessaan esiin jälleen kuningatar Elisabetin lausunnon, jossa tämä toivoi, että Meghan ja Harry voisivat aloittaa onnellisen ja rauhallisen elämän rakentamisen.

– Pelkään, ettei Meghan muuttanut Kanadaan, koska tahtoisi elää hiljaiseloa tuoreena äitinä. Mikään heidän teoissaan ei osoita, että he tahtoisivat todella elää yksityisempää elämää kaukana salamavalojen räiskeestä, Markle kirjoittaa.

– He ovat patsastelleet punaisella matolla, yrittäneet hieroa diilejä Disneyn kanssa ja kaveeranneet Clooneyjen ja muiden A-listan julkkisten kanssa, hän huomauttaa.

– Heidän tavoitteensa on saada mainetta ja mammonaa – elää Hollywood-elämää, Markle täräyttää.

Kuningatar ilmoitti lauantaina 18. tammikuuta, että Sussexin herttuapari joutuu luopumaan kuninkaallisista titteleistään. Samalla myös Britannian verovaroista tapahtuva rahoitus loppuu.

Pariskunta on ilmoittanut pyrkivänsä taloudelliseen riippumattomuuteen hovista ja viettävänsä osan ajasta Pohjois-Amerikassa.

Pariskunnan omaisuuden on arvioitu olevan kymmeniä miljoonia dollareita ja jotkut asiantuntijat ovat arvioineet, että he pystyvät tulevaisuudessa nettoamaan mahdollisesti jopa kahdeksan- tai yhdeksännumeroisia rahasummia esiintymisillään. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja