Meghan Marklen sisarpuoli taas ilkeänä – lyttää tällä kertaa herttuaparin joulukortin

Meghan Markle - Hollywoodista hoviin 7:15
Huomenta Suomi -lähetyksessä keskustellaan Meghan Marklesta

Meghan Marklen sisarpuoli Samantha Markle esittää jälleen kritiikkiä, tällä kertaa kuninkaallisesta joulukortista.

Viime aikaisten uutisten valossa kukaan tuskin erityisesti hämmästyy, että Meghan Markle ja hänen puolisonsa prinssi Harryovat taas joutuneet herttuattaren sisarpuolen Samantha Marklen hampaisiin. Tällä kertaa herttuaparia aiemminkin monta kertaa suominut Samantha Markle kritisoi Meghanin ja Harryn tämä vuoden joulukorttia.

Joulukortti on ennen julkaisematon mustavalkoinen valokuva, jossa vastavihitty pari seisoo ihailemassa hääiltanaan juhlan kunniaksi järjestettyä ilotulitusta. Rakastavaiset nojautuvat kuvassa yhteen kädet toistensa ympärillä, mutta heidän selkänsä ovat käännettyinä kameraan päin – niin, ettei kasvoja näy lainkaan.

Kensingtonin palatsin tviitattua kortin 53-vuotias Samantha Markle kommentoi sitä kärkkäästi.

– Mielenkiintoista, miten Sussexin herttuapari on kuvassa kääntänyt selkänsä. Onko ele tarkoitettu koko maailmalle vai vain Raglandille [Meghan Marklen äiti] ja Marklen perheelle? Se siitä joulumielestä, Samantha Markle kommentoi katkerana.

Joidenkin mielestä Samantha Marklen kritiikki saattaa olla aiheellistakin, sillä kortti poikkeaa selvästi kaikista kuninkaallisen perheenjäsenten aiempien vuosien joulukorteista. Niissä kuninkaalliset poseeraavat värivalokuvissa – ja läheisissä tunnelmissa hymyillen.

LÄHDE: Eonline

Lue myös:

    Uusimmat