Herttuatar Meghanin sisarpuoli Samantha Markle, 53, vihjaa osallistuvansa Julkkis Big Brotheriin: ”Miksipä ei”

Kuka on prinssi Harryn tuleva puoliso Meghan Markle? 2:51

Britannian prinssi Harryn puolison, herttuatar Meghanin, perheessä kuohuu jälleen.

VIDEO: Kuka on Meghan Markle?

Sussexin herttuatar Meghanilla on kaksi sisaruspuolta, joiden kanssa hänellä on sama isä. Herttuattaren velipuoli Thomas ja sisarpuoli Samantha ovat nousseet toistuvasti kyseenalaisiin otsikoihin sen jälkeen, kun Meghanin ja prinssi Harryn suhde tuli julki.

MTV.fi uutisoi eilen maanantaina siitä, miten Thomasin kihlattu passitettiin putkaan väkivaltaiseksi äityneen riidan jälkeen viime viikonloppuna. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun poliisi selvittää parin välejä.

Nyt myös Samantha Marklen lausunnot ovat herättäneet huomiota, sillä hän vihjasi osallistuvansa Julkkis Big Brotherin seuraavalle tuotantokaudelle.

Brittimedian mukaan tulevan BB-kauden teema on Myrskyn silmässä, eli osallistujien taustalta löytyy erilaisia skandaaleja. Markle kuitenkin korostaa, ettei ohjelmassa ole tarkoitus keskustella pelkästään Meghanista.

– Miksipä ei osallistuisi. Elämässä pitää tarttua mahdollisuuksiin, kun sellaisia tulee eteen, ja nauttia kyydistä. Kaiken voi ottaa ilon kautta eikä siinä ole mitään väärää, Markle toteaa Inside Edition -julkaisussa.

Good Morning Britain -ohjelman haastattelussa Markle vakuutti, että vaikka hän osallistuisi ohjelmaan ja puhuisi Meghanista, siinä ei olisi mitään haitallista tai väheksyvää hovia kohtaan. Hän korosti myös, ettei osallistumisessa olisi kyse rahastamisesta.

Ohjelman tuotantoyhtiö ei ole vahvistanut tulevan Big Brother -kauden osallistujalistaa, eikä kommentoinut sen ympärillä pyörivää spekulointia.

Viileät välit

The Sun -lehden mukaan Meghan ja Samantha eivät ole puhuneet toisilleen viimeiseen vuosikymmeneen. Samantha ei saanut kutsua kuninkaalliseen häihin, mistä hän purki pettymystään avoimesti sosiaalisessa mediassa. Samantha on muun muassa todennut, että Harryn olisi pitänyt mennä naimisiin mieluummin entisen heilansa Cressida Bonasin kanssa.

Samantha on myös haukkunut prinssi Harrya nössöksi ja syyttänyt Meghania heidän isänsä Thomas Marklen huonosta terveydentilasta.

Lue myös:

    Uusimmat