Samaan autoon murtauduttiin kuudesti lyhyessä ajassa – seitsemännellä kerralla varkaalle tuli äkkilähtö

Tällainen on nykyaikainen autovarkaus 1:26
KATSO MYÖS: Tältä näyttää nykyaikainen autovarkaus. Varkaat voivat siepata autonavaimen signaalin vaikka rakennuksen sisältä. Kaapattua signaalia voidaan hyödyntää kuin fyysistä avainta. Videon juttuun liittyvästä epäonnistuneesta autovarkaudesta löydät alempaa.

Tällaista varkaudenestokikkaa ei kannata kokeilla itse, sillä temppu voi päättyä kaikkien kannalta huonosti.

Yhdysvaltalainen autoilija kyllästyi perinpohjaisesti toistuviin automurtoihin. Hänen Chevrolet Silverado -avolavaansa oli tunkeuduttu jo kuudesti viimeisten kahdeksan viikon aikana, ja mies päätti, että seuraavalla kerralla hän tarjoilee opetuksen.

Seuraava kerta tuli, ja auton sivuikkunan rikkonut varas sai tuntea, miltä tuntuu, kun joku yrittää tehdä rikoksen loppuunviennistä mahdollisimman epämiellyttävää. Vastassa oli nimittäin sokaisukranaatti, joka välähti suoraan varkaan silmille.

Vaikka tämä temppu ei estänytkään ikkunan rikkomista, ei varkaalla riittänyt motivaatiota jatkaa auton penkomista kirkkaasta välähdyksestä säikähtäneenä ja todennäköisesti myös hetkellisesti sokaistuneena.

Tapaus sattui New Orleansissa. Paikalliset poliisivoimat eivät kuitenkaan suhtautuneet alta löytyvään videoon suopeasti.

– Räjähtämään viritetty esine voidaan katsoa pommiksi ja saattaa olla laiton.

Alueella, jossa mies asuu, automurrot ovat lisääntyneet vuodentakaisesta peräti 116 prosenttia. Hän kertoo laittaneensa asuntonsa myyntiin ja muuttavansa muualle.

Katso alta, kuinka autoon murtautunut pitkäkyntinen luikkii tiehensä valokranaatin räjähdettyä.

Lähteet: Fox8Autoblog

Lue myös:

    Uusimmat