Mainos

Sally Brooks: Yksinkertainen on kaunista myös hiuksissa

Sally Brooks on Euroopan johtavia hiusmuotoilijoita. Hän on voittanut useita alan palkintoja 12-vuotisen työuransa aikana ja työskennellyt muoti- ja kauneudenhoitoalan huippuammattilaisten kanssa. Nykyään hän omistaa suositun Brooks&Brooks -salongin Lontoossa ja on työskennellyt NIVEA-hiustuotteiden luovana johtajana vuodesta 2008 alkaen.

Sally Brooks uskoo, että jokainen haluaa hiustensa näyttävän hyvältä. Kukaan ei kuitenkaan ehdi viettää aamuisin peilin edessä tunteja hiuksiaan muotoillen. Sallyn hiusfilosofiaan kuuluukin säännöllisten kampaajakäyntien lisäksi huolellinen kotihoito.

– Hyvä leikkaus ja oikeat hoitotuotteet ovat kaiken A ja O. Hiusmallin tulee olla omille kasvoille räätälöity ja värin ihon sävyä imarteleva. Kampaaja osaa auttaa tässä. Kun kotona käytetään lisäksi oikeita hiustuotteita, hiukset pysyvät kauniina ja terveinä.

– Suosittelen asiakkaitani käyttämään hoitoainetta maltillisesti ja satsaamaan mieluummin kerran viikossa hoitonaamioon. Näin hiukset pysyvät syvähoidettuina ja kampausten muotoilu helpottuu huomattavasti.

Sallyn vinkit muotoilutuotteiden käyttöön

Hiuskiinne

Suihkuta hiuskiinnettä aina noin 30 cm:n etäisyydeltä – mutta ei liikaa. Voit myös suihkuttaa hiuskiinnettä ensin kämmeniisi ja hieroa sitä hiusten tyveen ja niihin kohtiin, joihin haluat kohotusta ja pitoa.

Muotovaahto

Muotovaahdoilla saat helposti tuuheutta ja ryhtiä hiuksiin. Levitä vaahto kosteisiin hiuksiin sormilla hieroen hiusten tyvestä alkaen ja kampaa hiukset. Föönaa kuivaksi ja muotoile hiukset haluamallasi tavalla.

Geeli

Geelit antavat hiuksille rakennetta ja erittäin voimakasta pitoa. Hiero geeliä kämmeniisi ja levitä kosteisiin hiuksiin latvoista tyveen päin. Älä käytä kuitenkaan liikaa geeliä.

Artikkelin tarjoaa:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.