Salkkarit-tähti Monika Lindeman kertoo elämänsä hurjimmasta hetkestä: "Aika hardcore kokemus”

Monika Lindeman on yksi Fort Boyard Suomi -kilpailuun uskaltautuvista kilpailijoista. 

Tulevana kesänä 18 julkkista matkaa jälleen Ranskaan, keskellä merta sijaitsevaan linnakkeeseen, kun Fort Boyard Suomi palaa MTV3-kanavalle uusin jaksoin syksyllä.

Uudella kaudella keltaisessa joukkueessa kisaamassa nähdään Salatut elämät -tähti Monika Lindeman. Näyttelijän joukkuetovereita ovat Love Island Suomi -ohjelman voittaja Jeffrey Lawman sekä vuoden 2012 Miss Suomi Sara Chafak

Lindeman kertoo olevansa innoissaan tulevasta kilpailusta sekä luottavaisin mielin voitontahtoista joukkuettaan kohtaan. Fort Boyard tunnetaan hurjista haasteistaan, mutta äärimmäiset tilanteet ovat tulleet Lindemanille tutuksi jo muutenkin elämässä. 

Näyttelijä kertoo hypänneensä esimerkiksi laskuvarjohypyn, muttei laske tätä kuitenkaan äärimmäisen hurjaksi kokemukseksi, sillä kyseessä oli tandem-hyppy ammattilaisen kanssa. Eräs kokemus hänen elämässään kuitenkin on noussut ylitse muiden. 

– Kyllä luomuna synnyttäminen oli semmoinen aika hardcore kokemus silloin puolitoista vuotta sitten. Mutta siitäkin selvittiin ja siitä on jäänyt tosi hyvät fiilikset, semmoinen itsensä ylittämisen fiilis, että mä tein sen. Se on ollut ainakin kivuliain kokemus ikinä ainakin! Lindeman toteaa. 

Lindeman sai esikoispoikansa puolisonsa Darrenin kanssa marraskuussa 2017. Toistaiseksi pariskunta ei suunnittele toisen lapsen hankkimista, mutta jos näin kävisi, olisi Lindeman valmis synnyttämään toisenkin kerran ilman minkäänlaisia kipulääkkeitä. 

Perhearki on Lindemanin mukaan sujunut erittäin hyvin, mistä kiittäminen on ollut vakaata tukiverkkoa. Kahden freelancerin ja pienen pojan aikataulujen yhteen sovittaminen on toisinaan ollut haasteellista, mutta apuja on aina saatu ulkopuolelta tarvittaessa. 

– Isäni on ollut ihan korvaamaton apu, ja sitten meillä on aivan mielettömän ihana perhepäivähoitaja, joka tuo oman panoksensa tähän meidän arkeen. Kyllä on ollut tosi kivaa ja tuntuu, että paranee vaan, kun poika kasvaa ja näkee kehityksen vaiheet. 

Fort Boyard kuvataan kokonaisuudessaan yhden tiiviin viikon aikana, mutta tämä tulee olemaan pisin aika, minkä Lindeman on toistaiseksi ollut erossa pojastaan. Näyttelijän mukaan perhe on kuitenkin saanut kaiken hyvin suunniteltua eikä ongelmia pitäisi tulla, ikävää lukuun ottamatta. 

– Luulen, että se on ehkä kovempi paikka minulle kuin mitä se on Samuelille

Fort Boyard Suomi MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa syksyllä. Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja