Salkkarit-tähti Mia Ehrnrooth toteuttaa pitkäaikaisen haaveensa – muuttaa kolmeksi kuukaudeksi Yhdysvaltoihin!

Kurkista kolmeksi kuukaudeksi Yhdysvaltoihin muuttavan Mia Ehrnroothin viimeisiin hetkiin Salkkarit-studiolla! 6:06
Kurkista kolmeksi kuukaudeksi Yhdysvaltoihin muuttavan Mia Ehrnroothin viimeisiin hetkiin Salkkarit-studiolla!

Salkkarit-tähti Mia Ehrnrooth muuttaa perheineen kolmeksi kuukaudeksi Yhdysvaltoihin.

Salatut elämät-tähti Mia Ehrnroothilla on edessään uusi, jännittävä elämänvaihe. Hän pakkaa kimpsut ja kampsut ja muuttaa miehensä ja lastensa kanssa hetkellisesti Yhdysvaltoihin.

Kyseessä on Ehrnroothin mukaan kolme kuukautta kestävä perhevapaa, jonka aikana avioparin lapset pääsevät paikalliseen päiväkotiin oppimaan sellaisia taitoja, joita he eivät välttämättä Suomessa oppisi.

– Ajatuksena on siis se, että ensisijaisesti tämä matka on meidän perhettämme ja lapsiamme varten, näyttelijä kertoo MTV Uutisille.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Innostavin asia rapakon taakse muuttamisessa on Ehrnroothin mukaan sen suoma mahdollisuus viettää entistä enemmän aikaa perheen kanssa.

– Odotan tosi paljon sitä, että saan olla läsnä lasten kehityksessä, hän selittää.

Näyttelijä kertoo, että on haaveillut jo pitkään Yhdysvaltoihin muuttamisesta oman perheensä kanssa. Haave syntyi rapakon takana aikaisemmin vietetyn ajan myötä.

– Olen tosi iloinen ja kiitollinen siitä, että minulla on sellainen puoliso, perhe ja elämäntilanne, että olemme saaneet sen järjesttettyä, että voimme nyt lähteä tälle pikku perheseikkailulle, hän sanoo.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Ehrnrooth kertoo, että hänen muuttonsa Amerikkaan näkyy myös Salkkareiden käsikirjoituksessa ja hänen roolihahmonsa Cindy Rintalan tarinassa. Enempää hän ei kuitenkaan uskalla vielä paljastaa.

Näyttelijä kertoo Salkkareiden työryhmän ottaneen muuttouutiset hyvin vastaan.

– Se on kaikkien mielestä tosi jännittävää ja hauskaa, hän sanoo.

– He ovat toivottaneet hyvää matkaa ja tervetuloa takaisin, Ehrnrooth kertoo.

Salatut elämät arkisin kello 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat