Fanit ovat kyselleet Salkkarit-tähti Tuure Taskiselta somessa, miksi tämä huijasi Danielaa: "Jotkut eivät ehkä erota sarjaa ja oikeaa elämää"

Tuure Taskinen pääsee toteuttamaan haaveensa Salatuissa elämissä –"Tätä haluaisin tehdä vanhempanakin" 3:21
Tällaisissa tunnelmissa Tuure Taskinen aloitti Salkkareissa reilu vuosi sitten.

Tuure Taskinen kertoo, että hänet sekoitetaan silloin tällöin Salkkarit-hahmoonsa Henrikiin.

Tuure Taskisen, 20, näyttelemä Henrik Ekholm nähtiin Salatut elämät -sarjassa ensimmäisen kerran alkuvuonna 2021. Nyt Aki Nikkisen sukulaispoikaa tähdittävä Taskinen on jo tuttu kasvo sarjan faneille.

Taskinen kertoo MTV Uutisille, että hänen Salkkarit-uransa polkaistiin heti ensimmäisenä päivänä vauhdikkaasti käyntiin. Nuori näyttelijä pääsi nimittäin oitis tähdittämään kohtausta, jossa hänen roolihahmonsa päälleen ajetaan autolla.

– Aika monta otosta jouduttiin ottamaan, kun minun piti hypätä siihen patjalle. Se oli mielenkiintoinen päivä, hän muistelee.

Taskisen mukaan ainoa häntä ja roolihahmoaan yhdistävä piirre on päättäväisyys. Näyttelijän mukaan on kuitenkin vain mukavaa esittää roolia, joka on hänen omasta persoonastaan poikkeava.

– Voit hypätä pois omista saappaistasi, vähän kuin mennä siihen hahmoon täysin. Omasta mielestäni on helpompaa näytellä sellaista, joka on ihan erilainen kuin itse olet.

Vaikka Taskinen löytää itsestään ja roolihahmostaan vain yhden samanlaisen piirteen, ovat fanit joskus erehtyneet luulemaan tätä Henrikiksi.

Salkkareissa nähtiin hiljattain juonikuvio, jossa Henrik alkaa huijauksen varjolla tapailla Lenita Suden tähdittämää Danielaa vain tajutakseen, että onkin oikeasti ihastunut tyttöön.

Taskinen kertoo saaneensa sarjan faneilta viestejä juonikuvioon liittyen.

– Minulle on tullut Instagramissa viestejä, että miksi teet noin, miksi huijaat Danielaa? Jotkut eivät ehkä erota sarjaa ja oikeaa elämää. Mutta kyllä minä olen sanonut, että se on fiktiivinen hahmo, en ole itse huijaamassa ketään, Taskinen sanoo.

Taskisen mukaan hänet on vain kerran sekoitettu kasvokkain käydyn keskustelun aikana Henrikiin. Tuolloin televisiossa esitettiin parhaillaan jaksoja, joissa Henrik seurusteli Emma Nopasen näyttelemän Nellan kanssa.

– Kerran kun olin Helsingissä, niin joku tuli kysymään, että miten sinulla menee Nellan kanssa. Minä vain sanoin, että minä en ole oikeasti, se on roolihahmo, hän hymähtää.

Salatut elämät arkisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat