Mainos

Salkkareissa hurjia tosielämän ikäeroja: Äiti vain 5 vuotta poikaa vanhempi

MTV.fi selvitti hauskat faktat roolihahmojen keskinäisistä suhteista ja näyttelijöiden tosielämän ikäeroista.

Viisivuotiaita äitejä

Salatuissa elämissä on muutamia äitejä, jotka ovat olleet käsittämättömän nuoria lapsen saadessaan, jos näyttelijöiden oikeita ikiä olisi uskominen. Cindy Rintalaa sarjassa näytellyt Mia Ehrnrooth on syntynyt vuonna 1987 – hänen poikaansa Elias Vikstedtiä näyttelevä Petteri Paavola taas on syntynyt 1992. Äidillä ja pojalla on siis vain viisi vuotta ikäeroa!

Samanlainen asetelma vallitsee Isabella ja Miro Holmin välillä. Isabellan näyttelijä Kirsi Ståhlberg on 34-vuotias ja hänen poikaansa Miro Holmia näyttelevä Patrik Borodavkin 24. Ikäeroa on siis vain kymmenen vuotta, mikä tuntuu sekin tosielämässä uskomattomalta.

Nopea toimissaan olisi saanut olla myös Seppo Taalasmaa. Seppoa näyttelevä Jarmo Koski on vain 16-vuotta poikansa Kari Taalasmaan näyttelijää Tommi Taurulaa vanhempi. Koski on syntynyt vuonna 1951, kun Taurulan syntymävuosi on 1967.

Iso- ja pikkusisko – kumpi olikaan vanhempi?

Heli ja Katri Sievinen ovat Salatuissa elämissä iso- ja pikkusisko. Näyttelijöilläkin on ikäeroa sisaruksille täysin uskottavat kolme vuotta – mutta väärin päin. Katria näyttelevä Jutta Lehtinen on vuonna 1983 syntyneenä kolme vuotta Helin näyttelijää Sannamaija Pekkarista nuorempi.

Vastaava tilanne oli Salatuissa elämissä sarjan alussa mukana olleiden Vainioiden välillä. Nykyään 42-vuotias Katja-näyttelijä Anu Koskinen on vuoden sarjan pikkusiskonsa Jenni Vainion näyttelijää Anu Palevaaraa, 43, nuorempi. 

Yllättävä sisaruussuhde

Salatuissa elämissä näyttelevät Rufus ja Rosa Rusanen ovat todellisessa elämässä sisaruksia ja Rosa Rusanen löydettiin sarjaan, kun hän oli hakemassa pikkuveljeään kuvauksista. Salkkareissa sisarusten hahmot Severi ja Iida eivät kuitenkaan ole mitään sukua keskenään.

Salatut elämät joka arkipäivä kello 19.30 MTV3-kanavalla.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.