Salatut elämät

Pihlajakadulla tapahtuu!

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Salkkareiden juonipaljastuksia! Hahmo päättää syntymättömän lapsensa kohtalosta – tuottaa pettymyksen erityisesti yhdelle henkilölle

0:52
Kurkkaa Salkkareiden menneillään olevaan viikkoon!

Ensi viikolla Salatut elämät jatkuu jännittävin kääntein. 

Ensi viikolla Salatuissa elämissä  Aino onnistuu säikyttämään Tomia niin, että saa moppivedet päälleen ja joutuu riisuutumaan. Jere löytää kaksikon salahuoneesta, mutta ei ole lainkaan mustasukkainen. Sen sijaan Aino on mustasukkainen Tomista, jonka huomio kiinnittyykin Kiiraan. Ainon ärsytys naista kohtaan kasvaa peliluolan avajaisissa ja hän päättää tehdä asialle jotakin.

Nella pohtii edelleen adoptiota. Eva pettyy, kun hän luulee, että Nellan mieli olisi muuttunut lopullisesti sen jälkeen, kun he tapasivat Elinan.

Nella kuitenkin pitää mielensä ja tarjoaa Elinalle lastaan adoptoitavaksi. Elina ilahtuu ikihyviksi, ja Nella huojentuu, kun on saanut mieltään painavan asian järjestykseen. Naisten hyvä hetki keskeytyy, kun Eva tulee paikalle ja tajuaa saman tien, mistä on kyse. Eva haukkuu Elinan siitä, että tämä on manipuloinut hänen tytärtään. Nella paljastaa, että idea adoptiosta tuli häneltä itseltään.

Nella, Eva, Elina ja Noel kokoontuvat tekemään alustavaa sopimusta adoptiosta.

Aki on Sveitsissä Ingvarin luona ja ehdottaa tälle diiliä, joka tulisi tuhoamaan Mustavaarat. Ingvar miettii asiaa ja yllättää Sabrinan soittamalla tälle. Seuraavana aamuna Sabrina ja Sampo lähtevät Sveitsiin. Aki tyrmistyy tajutessaan, että Ingvar on hälyttänyt Sabrinan Sveitsiin. Sabrina ajaa Akin Sampon avulla pois, ja vaatii Ingvaria kertomaan kaiken.

Miki pettyy, kun Susu torppaa hänen ehdotuksensa perhehetkestä. Mies kokee, ettei hänen ja Evan ole hyvä olla enää tekemisissä. Hän kuitenkin päätyy tukemaan Evaa tämän murtuessa lapsenlapsensa vuoksi. Lohduttamisen tuoksinassa Eva ja Miki lähentyvät.

Linda harmistuu, kun Aaro palaa asumaan majataloon. Keskelle Aaron ja Lindan riitaa osuva Jutta seuraa kaksikon viileitä välejä kummissaan. Jutta kysyy Lindalta myöhemmin asiasta ja hämmentyy, kun tämä kehottaa häntä pysymään kaukana Aarosta.

3905: Eva eksyy babyrinttiin
3906: Iida huussi, mutta kukaan ei vastaa
3907: Miki vetää susukalleudet esiin
3908: Kaikki tahtoo rakastaa
Jakso 3909: Violalle iskee kosihätä

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja