Salkkareiden juonipaljastukset julki! Salkkarit-kaksikon rakkaus etenee salamavauhtia – Jiri tekee jotakin yllättävää

Kurkkaa Salkkareiden seuraavaan viikkoon! 0:44
Kurkkaa Salkkareiden menneillään olevaan viikkoon!

Ensi viikolla Salatuissa elämissä nähdään jälleen jännittäviä juonenkäänteitä.

Ensi viikolla Salatuissa elämissä Jirin ja Evan suhde syvenee salamavauhdilla, ja Jiri päättää tehdä jotakin yllättävää. 

Benjamin on kateellinen Miran ja Violan parisuhdeonnesta ja kaipaisi omaankin elämäänsä lempeä ja lämpöä. Benjamin alkaa jälleen kerran haaveilla Annasta kuullessaan tämän olevan vapaa.

Harmikseen Benjamin saa kuitenkin tylyt pakit Annalta ja mies päätyy purkamaan pettymystään kotonaan yksin. Benjamin yksityinen lemmenhetki kuitenkin keskeytyy, kun hän näkee seuraamassaan nettiseksilähetyksessä tutut kasvot.

Monica huomaa, että Evan onnessa on särö. Monica lämmittelee ystävyyttään Evan kanssa baarissa ja yrittää samalla kysellä onko Evalla huolia. Eva paljastaa Monicalle, kuka on oikeasti Nadjan isä.

Lasse on yksinäinen ja onneton erottuaan Jutasta. Jutta syö yksin huoneessaan kylmiä nakkeja, mutta päättää sitten lähteä etsimään itselleen seuraa. Samaan aikaan myös Lasse lähtee kotoaan etsimään Juttaa. Lasse tulee majataloon ja pöyristyy, kun näkee Jutan syömästä illallista Aaron seurassa. Myöhemmin tilanne eskaloituu siten, että Jutta menettää hermonsa Lasseen ja lyö tätä. 

Eva pelkää, että Nadjan lääkäri Susu juoruaa asiasta, sillä tämä on juuri muuttanut samaan rappuun. Monica rauhoittelee, että lääkärillä on vaitiolovelvollisuus. Eva palaa Jirin luo ja huolestuu, kun tämä kertoo törmänneensä Susuun.

3837: Benjaminin yksityinen lemmenhetki
3838: Oletko kommuunisti, Mira?
3839: Sulle salaisuuden kertoa mä voisin
3840: Kaksi vanhaa ystävää, Jutan pieksämää
3841: Yrityksen ja erotuksen kautta

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat