Salkkareiden juonipaljastukset julki! Salkkarit-hahmo löytää hätäviestin Raamatun välistä

Kurkkaa Salkkareiden seuraavaan viikkoon! 0:44
Kurkkaa Salkkareiden viikkoon!

Ensi viikolla Salatuissa elämissä nähdään jälleen jännittäviä juonenkäänteitä.

Ensi viikolla Salatuissa elämissä Ismo on järjestänyt Jutalle Amandaan hotelliyön väittäen, että Laitelat viettävät miesteniltaa. Jutta suostuu yöpymään Amandassa mielellään.

Ismo on pyytänyt Lasselta apua yllätyskosinnan järjestämisessä. Lasse kuitenkin epäonnistuu salailussa ja Jutta saa tietää Ismon aikeista. 

Elina ja Sanni joutuvat tekemään yhdessä töitä. Tilanne kärjistyy siten, että Sanni heittää viinit Elinan päälle Talen, Karin ja Akin todistaessa tilannetta.

Linda ja Miki pääsevät Sabrinaa vainoavan henkilön kintereille. Linda juoksee ahdistelijan perään, kun Miki lähtee hakemaan autoa. Yksin jäänyt Linda joutuu kiperään tilanteeseen. 

Aki antaa Sannille potkut Vinottaresta tämän tyrittyä yhteistyön Amandan ja Vinottaren välillä. Tale ilmoittaa Elinalle, ettei halua olla tämän kanssa tekemisissä.

Lasse joutuu viivyttelemään Ismon pyynnöstä Juttaa. Lasse ja Jutta kilistelevät ja päättävät unohtaa toisensa lopullisesti. Lasse päättää auttaa Juttaa mekon nauhojen kanssa, mutta molempien ajatukset harhautuvat johonkin muuhun.

Samaan aikaan Ismo odottaa innon ja jännityksen sekaisin tunnelmin sitä, miten Jutta reagoi hänen kosintaansa.

Sabrina kutsuu Sampon kotiinsa ja ilmoittaa tarvitsevansa tämän apua. Sampo alkaa työskennellä Sabrinan turvamiehenä ja huomaa pian kehittävänsä tunteita Sabrinaa kohtaan. 

Gunnar, Aki ja Ulla menevät yleisavaimilla Camillan tyhjään asuntoon, koska ovat huolissaan tästä. Pian kolmikolle selviää, että Camilla on laittanut myyntiin asuntonsa ja majatalon. 

Aaro etsii Violan kehotuksesta hääpuheeseensa sitaattia Raamatusta. Molemmat järkyttyvät, kun löytävät Raamatun välistä hätäviestin Evalta. Aaro tyrmistyy Violan selittäessä hänelle, kuka Eva on. Viola ilmoittaa tietävänsä, missä Eva on.

3766: Sanni liikakastelee anopinkielen
3767: Linda matkustaa Tällinnaan
3768: Sinuun minä jään
3769: Lapussa kiitos seisoo
3770: Pelasta mut

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat