Salatut elämät

Pihlajakadulla tapahtuu!

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Salkkareiden juonipaljastukset julki! Mystinen maskimies hämmentää pakkaa juhlissa – kuka on maskin takana?

0:44
Kurkkaa Salkkareiden menneillään olevaan viikkoon!

Ensi viikolla Salatuissa elämissä nähdään jälleen jännittäviä juonenkäänteitä.

Ensi viikolla Salatuissa elämissä Elina ja Salla ovat ajautua käsirysyyn, mutta Kari ja Noel estävät sen viime tingassa.

Salla poistuu Taalasmailta loukattuna. Kari yrittää saada Elinan ymmärtämään Sallaa, ja Elina päättää yrittää tulla toimeen naisen kanssa.

Hermostunut Sabrina pelkää menettävänsä järkensä, jos vainoaja ei jää kiinni illan naamiaisissa. Mustavaarat kertaavat suunnitelman ja alkavat panna sitä täytäntöön. Monica kutsuu Kallen juhliin.

Kalle yrittää kutsua myös Laurin, joka valmistautuu tahollaan tulemaan paikalle, eikä ehdi vastata Kallen puheluun. Sabrina ja Sampo menevät pääkonttorille ottamaan kuvia Sabrinasta naamiaisasussa hämätäkseen vainoajaa luulemaan samaan pukuun pukeutunutta Ainoa Sabrinaksi.

Kun juhlat ovat jo täydessä käynnissä, sisään livahtaa vielä yksi vieras: naamion taakse kätkeytynyt mysteerimies. Mies lähtee lähestymään Sabrinaksi luulemaansa Ainoa, jolloin Sampo huomaa tämän.

Aaro pääsee pois sairaalasta ja Linda kysyy tämän jatkosuunnitelmista. Aaro ei halua sekaantua Evan ja tämän perheen elämään, mutta Linda kannustaa isäänsä puolustamaan itseään ja oikeuksiaan. Aaro tajuaa, että hänen on tehtävä päätöksiä Evan ja Nadjan suhteen.

Vankilassa viruva Eva kaipaa perhettään ja kotiaan. Hän ahdistuu, kun Miki ei pidä Evan vapautumista todennäköisenä. Evan ahdistus kasvaa, kun Aaro saapuu vierailulle ja ilmoittaa, että heidän on aika puhua.

Viola uskoo Ainon tukemana, että Mira juhlii viattomasti kavereidensa kanssa. Samaan aikaan hotellissa Mira kuitenkin etenee kohti maksullista seksiä Matin kanssa.

Monica on löytänyt Akin itkemästä Camillan vuoteen ääreltä. Aki tunnustaa surkeana Monicalle, että kaipaus Camillaa kohtaan on suunnaton. Monica jättää surevan Akin kahdestaan Camillan kanssa. Myöhemmin hän kauhistuu, kun alkaa lukea Akin takin taskusta löytämäänsä kirjettä. Monican järkytys kasvaa, kun Aki antaa ymmärtää, että hänen löytämänsä itsemurhakirje on totta.

3880: Sabrina ja inhottava maskiainen
3881: Iida huutaa Taalasmee!
3882: On aika puhua ja pussata
3883: Lohtuus kaikessa, Aki
3884: Linda on Nuuskimuikkinen

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja