Salatut elämät

Pihlajakadulla tapahtuu!

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Salkkareiden juonipaljastukset julki! Hahmoa ammutaan majatalossa – ampuja pakenee paikalta

0:44
Kurkkaa Salkkareiden menneillään olevaan viikkoon!

Ensi viikolla Salatuissa elämissä nähdään jälleen jännittäviä juonenkäänteitä.

Ensi viikolla Salatuissa elämissä matkaltaan palaava Linda ja Viola ilahtuvat jälleennäkemisestään. Linda häkeltyy, kun kuulee Jirin eronneen Evasta ja muuttaneen Tallinnaan. Viola pohtii kertovansa Lindalle, kuka on Nadjan todellinen isä, mutta paikalle sattuva Aaro keskeyttää tilanteen.

Aki kauhistuu, kun Susu kertoo, että Camilla saattaa olla hengenvaarassa. Camillan tila huononee keuhkokuumeeksi, ja Mustavaarat ryntäävät sairaalaan. Monica, Gunnar ja Sabrina tekevät päätöksen Camillan hoitojen jatkosta.

Eva ahdistuu, kun Linda syyttää häntä valehtelemisesta. Linda pahastuu, kun Eva tekee selväksi, ettei aio päästää Aaroa koskaan lapsensa lähelle. Evan pelko Aarosta kasvaa ja hän turvautuu aseeseen.

Aaro kohtaa Jutan ja päättää liittyä tämän seuraan. Aaro ja Jutta yrittävät nauttia mukavasta hetkestään paikalle sattuvasta Lassesta huolimatta. Aaro myöntää Lindalle ja Violalle pohtivansa, että pyytäisikö Juttaa treffeille.

Myöhemmin Aaro kauhistuu, kun Eva osoittaa häntä käsiaseella. Linda yrittää etsiä Evaa, mutta tämä ei ole kotona. Myöskään Lassea ja Nellaa ei näy mailla eikä halmeilla. Samaan aikaan joku ampuu Aaroa majatalossa.

Salla aikoo yhä erottaa Ressun ja Nellan, mutta kaipaa muutakin tekemistä. Salla muistelee vanhoja hyviä aikoja Jardin Day Spassa ja päättää perustaa Amandaan uuden kauneushoitolan.

3860: Lasse ja turhat liikenneväännöt
3861: Uhka
3862: Kaikki on murhaa, paitsi tappo
3863: Salla tekee pieniä heräteostoksia
3864: Eva ja tuskan Miki

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja