Salatut elämät

Pihlajakadulla tapahtuu!

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Salattujen elämien juonipaljastuksia! Poliisit pidättävät Sabrinan ahdistelusta syytetyn miehen

0:52
Kurkkaa Salkkareiden menneillään olevaan viikkoon!

Ensi viikolla Salatut elämät jatkuu jännittävin kääntein. 

Ensi viikolla Salatuissa elämissä Viola kertoo Miralle, että Nella pyysi heitä kanssaan Tallinnaan. Mira valehtelee, että joutuu tarkistamaan ensin työvuorotilanteensa. Hän ahdistuu, kun Matti ei suostu ottamaan häneltä rahaa, vaan haluaa tältä seksiä.

Mira valehtelee Violalle, ettei pääse tämän kanssa Tallinnaan. Pian kaksikko saapuu hyvillä mielin Tallinnaan, jossa Viola yllättyy saadessaan Matilta viestin. Mira yrittää kirjoittaa tekstarilla totuutta escort-puuhistaan Violalle, mutta ei pysty peloltaan.

Sabrina murehtii Ingvarin seuraavaa liikettä. Toisaalla Aki pettyy, kun Ingvar ilmoittaakin, ettei havittele enää valtaa Mustavaara-yhtiöissä. Sabrina yllättyy, kun Ingvar ilmoittaa palaavansa Sveitsiin. Hän ilahtuu, kun Ingvar hyvästelee hänet hyvissä väleissä. Akilla on kerrottavaa Sabrinalle ja Gunnarille.

Viola ja Nella saapuvat Tallinnan Mooseen. Nella pettyy, kun kuulee Kristianilta, että Jiri ja Magnus ovat lähteneet työmatkalle Riikaan. Nella jakaa pienen flirtin hetken Kristianin kanssa. Helsingissä Mira pakottaa itsensä menemään Matin hotellihuoneeseen.

Jutta ja Aaro juhlistavat romanssiaan ja törsäävät sen kunniaksi vähän. Jutta huolestuu, kun käy ilmi, että Lassen sairausloman takia sairaalan työntekijät eivät saa ehkä palkkojaan ajallaan. Jutta saa idean. Hän palkkaa Aaron Lassen tuuraajaksi.

Aaro paneutuu täysillä töihin, kunnes löytää erään työntekijän tiedoista jotain hämmentävää. Aaro selvittää asiaa kyseisen henkilön kanssa, ja käy ilmi, että tämä on Lauri.

Sampo haluaa sopia asiat potkut hänelle antaneen Sabrinan kanssa. Hän yrittää lähestyä Sabrinaa ja etsii tätä tämän uudesta asunnosta Amandasta. Linda ja Miki hälytetään majataloon. Samassa Sabrinan uudet turvamiehet raahaavat Sampon yläkerrasta. Vartijat käskevät Lindaa pidättämään Sampon tunkeilusta ja Sabrinan ahdistelusta.

3930: Sabrina ja Sveitsi sydämeen
3931: Aki antaa tuolinilmoituksen
3932: Olutta yläpilveä, Kari
3933: Aaro ja paha saa palkkansa
3934: Test in peace, Susu

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja