Salarakas kertoo: Nämä merkit paljastavat, että miehesi pettää

Elite Daily otti selvää siitä, mistä pettämisen voi havaita.

JeanMarie, eräs SeekingArrangement-sivuston välittämistä ja halutuimmista salarakkaista, paljasti Elite Daily -sivustolle selvät merkit, joista voi päätellä miehen pettävän.

– Haluan naisten tietävän, että meille kaikille valehdellaan. Avatkaa sydämenne ja ymmärtäkää, että kaikki tapahtuu syystä, nainen toteaa.

Voi kuulostaa siltä, että helppohan salarakkaan on puhua, mutta todellisuudessa myös JeanMarie on ollut naimisissa – ja tullut petetyksi.

– Hän ei edes peitellyt pettämistään. Saatoin tulla kotiin ja nähdä hänet miesten ja naisten kanssa. Yksiavioisuus on vaikeaa suurimmalle osalle ihmisistä.

Nyt JeanMarie tienaa sillä samalla asialla, joka koitui hänen oman avioliittonsa tuhoksi. Nainen kuitenkin paljasti merkit, joista kumppanin voi päätellä pettävän.

Hän valehtelee

Ei kenties ole yllättävää, että JeanMarien mukaan valehtelu on suurin huolenaihe, mitä pettämiseen tulee. Hän tietää sen oman kokemuksensa kautta tapailtuaan naimisissa olevaa miestä. Mies otti sormuksensa pois JeanMariea tavatessaan, eikä koskaan puhunut perheestään, suhteistaan tai kotielämästään.

– Kun sain sen selville, hän kertoi, että olivat asumuserossa, mutta tiesin, että hän valehteli.

Mutta miten valehtelun voi tunnistaa? JeanMarie kehottaa etsimään tarinoista epäjohdonmukaisuuksia, ja kysymään häneltä niistä.

– Yleensä hän ei odota sitä, ja hänen pitää kertoa totuus, tai puhua tavalla, joka tekee ilmeiseksi sen, että hän valehtelee.

Hän tekee huomattavia käteisnostoja

Jos miehen salasuhde on vakava, hän ei tyydy vain leikkimään salarakkaansa kanssa petileikkejä, hän luultavasti myös tuhlaa tähän rahojaan. Ja nuo ostot hänen täytyy pitää pois sinun tiedostasi.

JeanMarien mukaan mies luultavasti ostelee lahjoja käteisellä, jotta ostot eivät näy hänen luottokorttilaskuissaan.

Hänen työaikataulunsa muuttuu selvästi

Moni pettäjä syyttää raskasta työtään, kun päivät ja työpuhelut pitenevät pitenemistään. Todellisuudessa pettäjä saattaa tehdä "ylitöitään" salarakkaansa luona, ja "työpuhelutkin" ovat soittoja tälle.

Jos miehelle tulee yhtäkkiä eteen odottamattomia työmatkoja tai hän soittaa kertoakseen jäävänsä yöksi ystävälleen, on syytä huolestua, JeanMarie varoittaa.

Hän ei ole enää niin kiinnostunut seksistä

– Hän saa sitä muualta, JeanMarie kiteyttää.

JeanMarie kehottaa tekemään testiviettelyn. Anna miehelle hierontaa, valmista hänen lempiruokaansa, ja ota selvää, onko noilla asioilla minkäänlaista vaikutusta miehen libidoon. Jos mies harrastaa seksiä kanssasi, JeanMarien mukaan toivoa on vielä. Jos seksiä ei heru vaivannäöstäsi huolimatta, hän ei ehkä ole kiinnostunut sinusta, vaan jostain toisesta. 

Hän on jatkuvasti kiinni puhelimessaan

Jos mies tarkkailee jatkuvasti puhelintaan piilotellen näyttöään, on pettäminen hyvinkin todennäköistä – ainakin siinä tapauksessa, jos käytös on muuttunut viime aikoina. 

Myös puhelimeen yllättäen ilmestyvä lukituskoodi voi paljastaa, että jotain salailtavaa on.

Miehen ulkonäössä tapahtuu yllättävä muutos

Olipa kyseessä uusi vaatetus, timmimpi kroppa tai partakarvoissa tapahtunut muutos, jos mies muuttaa yllättäen ulkonäköään radikaalisti, syytä huoleen voi olla.

– Miehet ovat yksinkertaisia. Kun heistä tuntuu, että he ovat "saaneet sinut", he lakkaavat yrittämästä tehdä vaikutusta sinuun, ja alkavat tehdä vaikutusta johonkuhun toiseen, JeanMarie toteaa.

Yllättävä muutos siis ei JeanMarien teorian mukaan ole sinun takiasi tehty.

Lähde: Elite Daily

***

1:53

0:49

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja