Salamurhan tilaamisesta tuomittu tosi-tv-tähti anelee apua Kim Kardashianilta: "Pyydä häntä allekirjoittamaan armahdukseni, jotta voisin palata kotiin"

0:36
Kendall Jenner ja Kim Kardashian loistivat Emmy-gaalan lavalla

Joe Exotic tekee kaikkensa saadakseen armahduksen, ja nyt mies on pyytänyt apua rikosoikeusuudistuksen puolesta puhuvalta Kim Kardashianilta.

Vuoden 2020 keväällä ympäri maailman kohistiin suoratoistopalvelu Netflixin Tiger King -dokumenttisarjasta, jossa seurattiin villikissatarhaa ylläpitävän Joe Exoticin uskomatonta elämää. Tällä hetkellä Exotic istuu vankilassa Yhdysvalloissa 22 vuoden tuomiota, sillä hänet tuomittiin syylliseksi "vihollisensa" Carole Baskinin salamurhan tilaamisesta ja suunnittelemisesta sekä lukuisista villieläinrikoksista. 

Exotic on tehnyt kaikkensa saadakseen armahduksen ja päästäkseen pois vankilasta, ja viimeisimpänä oljenkortenaan mies otti yhteyttä tositelevisiotähti Kim Kardashianiin, joka opiskelee tällä hetkellä asianajajaksi sekä on toiminut aktivistina Yhdysvaltojen rikosoikeusuudistuksen puolesta. Exotic lähettikin hiljattain Kardashianille käsinkirjoitetun kirjeen, jossa hän pyytää naiselta apua saadakseen armahduksen presidentti Donald Trumpilta, kertoo ET.

– Tiedän, ettemme ole koskaan tavanneet etkä sinä välttämättä haluakaan, mutta uskon kuitenkin siihen, että oikeusjärjestelmämme arvot ovat lähellä sydäntäsi. En kirjoita tätä kirjettä sinulle Joe Exoticina, vaan Joseph Maldonado-Passagena, pyytäen sinua käyttämään vain kymmenen minuuttia elämästäsi siihen, että soittaisit presidentti Trumpille ja pyytäisit häntä katsomaan 257-sivuista armahduspyyntöäni, jossa on kaikki todisteet, sillä olen syytön, sekä pyytämään häntä allekirjoittamaan armahdukseni, jotta voisin palata kotiin (aviomieheni) Dillonin sekä isäni luokse, Exotic pyysi Kardashianilta kirjeessään. 

– Olen menettänyt 57 vuotta elämäntyöstäni, eläintarhani, eläimeni, äitini on kuollut, isäni tekee kuolemaa ja minut on viety pois aviomieheni luota, jota rakastan syvästi. Kaikilla on niin kiire tehdä elokuvia, antaa haastatteluja, myydä tavaraa sekä pukeutua kuten minä, että kaikki ovat unohtaneet, että olen oikea ihminen vankilassa, joka ei pääse kertomaan omaa tarinaansa siitä, mitä en tehnyt. 

Lisäksi kirjeessä Exotic on pyytänyt Kardashiania soittamaan tälle ja toteaa myös, ettei kenenkään tarvitsisi koskaan tietää, mikäli Kardashian päättäisi auttaa tätä.

Exotic on istunut tuomiotaan teksasilaisessa vankilassa maaliskuusta 2020 lähtien. Kesäkuussa 2020 kissaeläinaktivisti Carole Baskin sai haltuunsa Exoticin eläintarhan.  

Kardashian on puolestaan tehnyt runsaasti töitä rikosoikeusuudistuksen puolesta sekä auttanut useita vankeja saamaan armahduksen Yhdysvalloissa. Lisäksi nainen on osoittanut sosiaalisessa mediassa fanittavansa Tiger King -sarjaa. Tämän vuoden lokakuussa halloweenina Kardashian pukeutui ystävänsä ja kaksikon lasten kanssa Tiger Kingin hahmoiksi.

Baskin on myös kutsunut Kardashianin vierailemaan kissaeläintarhaansa, mutta Kardashian ei ole vastannut kutsuun ainakaan julkisesti. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja