Salakuvat: Mercedekseltä markkinoille toinen coupé-maasturi

Salakuvaajan linssiin on osunut aikaisempaa kevyemmällä naamioinnilla varustettu Mercedeksen uusi coupé-maasturi. Isoveljestään mallia ottava auto tulee markkinoille tämän vuoden syksyllä.

Aivan kuten ihmisillä myös autoilla on perustarpeita. Tästä syystä polttoaineasemat ovat hyviä paikkoja salakuvaajille, sillä autot tarvitsevat jotain eteenpäin pääsemiksi ja nyt asemalla piipahtanut auto oli Mercedeksen uusi GLC Coupé. Auto on hyvin suoraa suunnatta BMW:n vastaavan tyylisen X4:n kilpailijaksi.

Nyt bongattu GLC Coupé oli varsin vähäisesti peitelty ja auton muodot olivat selvästi nähtävillä, ja sukunäkö isoveli GLE:hen on selkeä. Valmistaja näkee kuitenkin autolle olevan tilausta ja se asettuu sekä kokonsa että hintansa puolesta selkeästi eri luokkaan GLE:n kanssa.

Auto pohjautuu nimensä mukaisesti viime vuonna markkinoille tulleeseen GLC-malliin, mutta ajettavuutta on hiottu dynaamisempaan suuntaan. Auto on myös aavistuksen GLC:tä matalampi. Autonsa keulalle löytänee tiensä GLC:ssä nähdyt nelisylinteriset vaihtoehdot, minkä lisäksi luvassa on ainakin kuusisylinterisiä moottoreita. Isoveljen tapaan tarjolle lienee tulossa ahdetulla V6-moottorilla varustettu GLC Coupé 450 AMG ja malliston huipulle voidaan odottaa Porsche Macan Turboa hätyyttelevä Mercedes-AMG GLC 63 Coupé, jonka tekniikka olisi tuttua C-sarjan autosta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja