Saksan maajoukkuetähti jysäytti neljän maalin show'n Lontoossa – "Murskavoittomme lähetti Eurooppaan viestin"

Bayern München tuhosi tiistaina Tottenhamin Lontoossa jalkapallon Mestarien liigan toisella ottelukierroksella maalein 7-2. Ottelun suuri tähti oli neljä osumaa iskenyt saksalainen Serge Gnabry, joka uskoo tuloksen lähettäneen Eurooppaan viestin Bayernin iskukyvystä.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Morella!

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Entinen Arsenalin laitahyökkääjä oli hurjassa vireessä, kun Bayern toipui nopeasti Tottenhamin aikaisesta avausmaalista ja teki ensimmäisenä joukkueena koskaan Spursia vastaan vieraskentällä seitsemän maalia.

Viisi kertaa Mestarien liigan voittanut saksalaisjoukkue johtaa lohkoa nyt kahdella voitolla ja kymmenellä tehdyllä maalilla.

– Luulen muiden joukkueiden tietävän, ettemme aio pysähtyä. Kolmannen tai neljännen maalin jälkeen olisimme voineet lopettaa, mutta halusimme enemmän, Gnabry sanoi Reutersin mukaan.

Hyökkäävänä keskikenttäpelaajana tai laitalinkkinä Bayernissa pelaava Gnabry sai hädin tuskin Arsenalissa edes näytönpaikkaa ennen poistumistaan Lontoosta kolme vuotta sitten.

Gnabryn lainasopimus West Bromwichiin epäonnistui niin ikään Englannin vuosina. Saksaan palattuaan pelaaja on kuitenkin loistanut, ensin Werder Bremenissä, nyt Bayern Münchenissa.

Tiistai-illan esitys saattoi laittaa Arsenal-fanit ajattelemaan, miksi pelaajalle annettiin niin vähän mahdollisuuksia näyttää potentiaaliaan?

– Tehdessäni edellisen kerran neljä maalia taisin olla lapsi, Gnabry nauroi ottelun jälkeen.

– Se oli hieno ilta ja olemme Mestarien liigassa nyt hyvissä asemissa. Tämä ottelu oli meille yksi mittari, jonka avulla näimme, missä menemme tällä hetkellä. Seitsemän maalia ei synny usein, mutta meidän on pidettävä jalat maan pinnalla. Jos teemme niin, tällaiset esitykset toistuvat useammin, Gnabry sanoi.

Bayern ei ole hävinnyt kuluvalla kaudella vielä kertaakaan. Se johtaa Bundesliigaa pisteen erolla ennen RB Leipzigia.

Lue myös:

    Uusimmat